misio311 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Cześć Pomocy ! chcę kupić jakiś PROC+PŁYTA+512 RAM do 650 zł Coś żeby dobrze z gierkami chodziło i z kompresją filmów :) Najchętniej widziane np: linki do allegro Ja znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78297216 co o tym myślicie? opłaca się? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Procek Płyta Pamiatki Z przesylkami to cie gdzies wyjdzie kolo 700 zl - ja bym proponowal te 50 zl dozbierac i wlasnie to wybrac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 nie bierz celerona do gier, to złom, sempron na 754 miażdzy go, na o wiele nizszym taktowaniu, no i w dodatku mozna podkrecic znaczne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misio311 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 dzięki wielkie :) właśnie naciągnem troche ojca :) i już mam ponad 1600zł trak więc myśle nad czymś lepszym POZDRO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...