misio311 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) Cześć Pomocy ! chcę kupić jakiś PROC+PŁYTA+512 RAM do 650 zł Coś żeby dobrze z gierkami chodziło i z kompresją filmów :) Najchętniej widziane np: linki do allegro Ja znalazłem coś takiego: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=78297216 co o tym myślicie? opłaca się? Edytowane 31 Grudnia 2005 przez misio311 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ganeon Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 płyta dosyć słaba (chipset) jeśli ci zalezy na dobrym współczynniku wydajność/cena: poszukaj moze czegoś z socketA (jakis sempron3000, płyta na nf2, 512 lub wiecej ram) jeśli ma być to koniecznie intel to poszukaj czegoś na chipsecie intela (najbardzie wskazany bedzie jakiś okrojonyabit is7 - mozna na allegro wyrwać za 150 czasami, do tego celeronD i odpowiednio ramu) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mi0deK Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 (edytowane) jeśli ci zalezy na dobrym współczynniku wydajność/cena: poszukaj moze czegoś z socketA (jakis sempron3000, płyta na nf2, 512 lub wiecej ram)Brac teraz cos na Socket A to bylaby czysta glupota - odradzam zdecydowanie. A plyta jest naprawde dobra - juz mase zestawow na niej skrecilem i bardzo dobrze smigaja. A tak na marginesie to po co drugi taki sam post :huh: Edytowane 31 Grudnia 2005 przez Mi0deK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...