Ghost Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ktory z tych zestawow glosnikow 5.1 Byscie wybrali??? - Creative - Klipsch - Logitech Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 jak dlamnie to tylko ten creative !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Megaworks 510D przy tym to można odlecieć! full odjazd Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Type_R Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 wiele dobrego slyszalem o Z-680 Logitech'a, tymbardziej ze maja wbudowany sprzetowy dekoder Dolby Digital i DTS. Gdybym mial wybierac to wybralbym wlasnie ten zestaw... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNtEnSe Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a ile masz kasy???? bo inaczej się nie da wybrać... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Same szmelce...... żadnego z tychże zestawów bym nie kupił !!! Wole porządne głośniki wraz z porządnym wzmacniaczem ! 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
??????? Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 z tych 3 wybralbym Creative'a Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dog Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 a ja wole dobry wzmacniacz lampowy, full wypas kolumienki itd..tak, ze sie 200tys zł zmiescisz....ale tak serio to zalezy ile masz kasy...ja np. uzywam teraz creative dtt3500 i nie dalem za nie 1500 tylko trafilem na moment jak je wycofywali i wszedzie kosztowaly 950zł...wiec uzywane kupisz pewnie za duzo mniej...a tak z nowych to nie wiem czy sie oplaca inspire 5700 (wprawdzie maja dekoder dts) i niby lepszy subwoofer, ale to juz kwestja gustu....megaworks 510d to jest ostra jazda, ale co fajne kosztuje wiec najpierw zastanow sie ile ta przyjemnosc ma Cie kosztowac..jaka masz karte? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Viadro Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 własnie niedawno kupiłem w Vobisie w promocji Sound Blastera Audigy+ Creative Inspire 5300 5.1 i musze powiedzieć że jestem bardzo zadowolony. Zapłaciłem 590zł. Satelity są małe i zgrabne na podstawikach które jeszcze od spodu mają gumki żeby sie nie ślizgac po powierzchni. Wszystko jest czarne ze srebnym napisem Creative. Ja tam żadnym audiofilem nie jestem ale powiem tylko że do tej pory nie podkręciłem dzwięku na maksa bo mi dziewczyna nie pozwala. Dodam tylko że przy podkręceniu do 1/3 skali volume kamienica zaczyna sie trzęść :) Wesołych świąt!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CthulpiSS Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 hmmm ... a kto ( spośród osób NIE obdarzonych słuchem absolutnym ! ) miał okazję posłuchać najnowszych TRACER-ów ? bo z zewnątrznp. zestaw Magic jest ... well ... ładny ;-) niestety nigdzie ich jeszcze nie widziołem ... za wyjątkiem reklamy z kolorowym piśmadle CHIP Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ghost Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jesli spytalem o pomoc w wyborze jednego z wyrzej wymienionych zestawow to znaczy ze mam kase na zakup jednego z nich... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bbc20000 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 ALTEC LANSING Mam 251 wersje. SUPER! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...