misiu2099 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 witam mam siec na routerze edimax 7024wg. wszystko działa dobrze tylko jest jeden problem. tym problemem jest zasięg. router jest na pierwszym piętrze. komputer na parterze odbiera dosyć dobry sygnał ale juz w piwnicy sygnał jest bardzo słaby albo go wogole nie ma. co moge zrobic zeby sygnał był mocniejszy?? pozdrawiam i życze wszystkim szczęśliwego nowego roku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 niestety w tym przedziale cenowym tak jest mozesz prubowac inna antene ale tez koszty mozesz zmienic miejsce postoju AP a co masz w lapku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 a co to chłopie robisz z laptopem w piwnicy ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 lapkiem mozna tez wegiel podrzucic do pieca szczegolnie dobre sa IBM i HP (mocna obudowa ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 aha o tym nie wiedzialem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiu2099 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 a czy ja powiedzialem ze mam laptopa?? :D chodzi mi o komputer stacjonarny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qba89 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 to w takiej sytuacji pytanie po co ci komputer w piwnicy traci sens :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChomiK Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) zawsze mozna proobowac wrzucac wegiel kalwiatura - albo sciagnac boczna sciane obudowy i wtedy sproobowac...uwazam ze stacjonar nadal se do tego nadaje... Edytowane 8 Stycznia 2006 przez ChomiK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...