balrogPL Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Znacie kogos kto sie urodzil w tym najwspanialszym dniu w roku ? :D Nie chwalac sie ja jestem tym szczesciarzem i nie znam nikogo innego :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Znam taką osobę. Raczej ma pecha.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 wystarczy spojzec 6 użytkownicy obchodzący dzisiaj urodziny _Robbie_(17), marotf(21), kwintosz(22), Pisiek(20), dimi(17) :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
azyl Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 qmpel ma dzisiaj imieniny, z nim wlasnie ide na impreze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
camilos Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Cieszę się, że nie mam tego problemu, byłbym najmłodszy w klasie <lol>. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pc juice Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 No ja znam :mrgreen: ;P a pić będziemy za 2 godzinki ;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 myśle sobie że na poczatku żywota to raczej pech. godziny dzieliły tylko od urodzenia się w nowym roku tzn że idzie de facto do szkoły trochę jako osoba skazana przez los na bycie mniej rozwiniętym niż równieśnicy. jednak rok różnicy w rozwoju to dla takiego dziecka co ma 6 lat to przerąbane. ale na szczęscie później to się zaciera... soooołłłłł: najlepszego w dniu urodzin :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 myśle sobie że na poczatku żywota to raczej pech. godziny dzieliły tylko od urodzenia się w nowym roku tzn że idzie de facto do szkoły trochę jako osoba skazana przez los na bycie mniej rozwiniętym niż równieśnicy. jednak rok różnicy w rozwoju to dla takiego dziecka co ma 6 lat to przerąbane. Niekoniecznie. Moja najlepsza przyjaciółka jest z 6 stycznia '88, chodzi ze mną do klasy (ja '87), i mozna powiedziec, ze dojrzałosca przerasta starszych.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 znam 6 osob :) z czego 2 to bracia :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja sie urodzilem 19 stycznia ;]]] jest ktos kto sie pierwszego urodzil ;)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 pech to urodzic sie 29 lutego :> znam takiego kogos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 No właśnie - ciekawe, ile będzie osób zarejestrowanych na tweaku, które się urodziły 1 stycznia :D. Pewnie będzie dużo chociażby z tego powodu, że nie każdy podał swoją prawdziwą datę urodzin - w tym ja :lol:. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mój stary ma za jakieś 3h urodziny :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzychul Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Moja mama i kuzynka urodzily sie 1szego. A co, ze sie pytacie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 pech to urodzic sie 29 lutego :> znam takiego kogosja znam koleżanke przynajmniej starzeje sie 4 razy wolniej <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 No właśnie - ciekawe, ile będzie osób zarejestrowanych na tweaku, które się urodziły 1 stycznia :D. Pewnie będzie dużo chociażby z tego powodu, że nie każdy podał swoją prawdziwą datę urodzin - w tym ja :lol:. Pozdrawiam. Racja racja .... ludzie mamy 2 userów którzy obchodzą dzisiaj setne urodziny ... niesamowite ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ba! Nie 2, a nawet 3 [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...