Skocz do zawartości
balrogPL

Urodzeni 31 Grudnia

Rekomendowane odpowiedzi

myśle sobie że na poczatku żywota to raczej pech.

godziny dzieliły tylko od urodzenia się w nowym roku

tzn że idzie de facto do szkoły trochę jako osoba skazana przez los na bycie mniej rozwiniętym niż równieśnicy. jednak rok różnicy w rozwoju to dla takiego dziecka co ma 6 lat to przerąbane.

ale na szczęscie później to się zaciera...

soooołłłłł: najlepszego w dniu urodzin :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

myśle sobie że na poczatku żywota to raczej pech.

godziny dzieliły tylko od urodzenia się w nowym roku

tzn że idzie de facto do szkoły trochę jako osoba skazana przez los na bycie mniej rozwiniętym niż równieśnicy. jednak rok różnicy w rozwoju to dla takiego dziecka co ma 6 lat to przerąbane.

Niekoniecznie. Moja najlepsza przyjaciółka jest z 6 stycznia '88, chodzi ze mną do klasy (ja '87), i mozna powiedziec, ze dojrzałosca przerasta starszych..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie - ciekawe, ile będzie osób zarejestrowanych na tweaku, które się urodziły 1 stycznia :D. Pewnie będzie dużo chociażby z tego powodu, że nie każdy podał swoją prawdziwą datę urodzin - w tym ja :lol:.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No właśnie - ciekawe, ile będzie osób zarejestrowanych na tweaku, które się urodziły 1 stycznia :D. Pewnie będzie dużo chociażby z tego powodu, że nie każdy podał swoją prawdziwą datę urodzin - w tym ja :lol:.

Pozdrawiam.

Racja racja .... ludzie mamy 2 userów którzy obchodzą dzisiaj setne urodziny ... niesamowite ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi