cubic Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam 256 sdram pc133 cl2 jednostronna na plycie siemens d1215 [i815e] i chce dokupic 256 cl3 lub jak znajde cl2. Jak to w firmowych plytach w biosie nic sie nieda ustawic. Bedzie dzialac? A moze lepiej sprzedac ta pamiec i kupic dwie identyczne. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 powinno dzialac, tylko ta cl3 zainstaluj w pierwszym banku Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfazzi Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Hmmm... ja miałem tak ale tą cl2 musiałem zwolnić na cl3 ... wtedy hulało ... inaczej nie wstawał komp ... ale próbuj... najlepszy sposób ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Hmmm... ja miałem tak ale tą cl2 musiałem zwolnić na cl3 ... wtedy hulało ... inaczej nie wstawał komp ... ale próbuj... najlepszy sposób ... oczywiscie, ze tak - nie inaczej chociaz, trafiaja sie tez kosci cl3, ktore chodza na cl2 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...