vvob Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam. Mam mały problem. A mianowicie: Ściągnąłem archiwum w formacie .rar przez p2p i jest na nim hasło. :mur: Wiem, że są programy, żeby to hasło złamać, czy ominąć, ale nie mogę sobie przypomnieć jak się nazywają. <_< Na google jest tego dużo, ale ja się akurat na tym nie znam. Możecie więc coś doradzić? Plik ma prawie 1,5 GB i ściągał się dosyć dłogo na moim niezbyt szybkim necie więc bardzo zależy mi na rozwiązaniu problemu. Z góry dzięki, pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Da się je otworzyć ale już rozpakować nie ? Jeżeli tak przejrzyj pliki które znajdują się w archiwum. Czasami nazwa jednego z nich stanowi hasło. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zawsze warto tez poczytac nazwe pliku - jesli jest w niej URL jakiejs strony, to 50% szans ze to on bedzie haslem, a drugie 50% ze na tej stronie bedzie haslo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Abstraciach!ąc od legalności tego pliku, to można użyć programu : Advanced RAR Password Recovery , z tym że łamanie hasła może trochę potrwać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisiel91 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 tym programem co podał andrewthx też masz szanse złamać hasło ale jeżeli jest no nie za bardzo długie i pomieszane...np jeżeli chasło to xl3ksnmjf6 to małe szanse są na złamanie ;d pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...