damianek3564 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam pytanie czy wi ktoś jakie płyty główne Socket 370 by działały z prockiem Intel Celeron 400Mhz i z pamięcią SDRam???? Chodzi mi konkretnie o modele tych płyt:) Za odpowiedzi z góry thx:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRoN Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ABIT BX-133RAID Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damianek3564 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A ile taka płytka używana kosztuje?? Bo mi chodzi o taka do 30zł:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 damianku, czy to dla Ciebie jest az taki wielki problem wpisac w przegladarke: www.allegro.pl i tam poszukac odpowiedzi na swoje pytanie??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ragnor Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ABIT BX-133RAIDDobrze na niej sie kręci proca i ma dodatkowy kontroler RAID ale co jakiś czas trzeba wymienić kondziory bo nie wytrzymują za długo. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...