acer Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam Zapraszam wszystkich do testowania skryptu oraz serwera pod tym adresem TUTAJ.Jest to polski skrypt podobny do www.imageshack.us. Serdecznie zapraszam!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Super ale nie zdaje egzaminu u mnie :/ jestem w sieci osiedlowej i jak 300 osób zacznie coś wrzucać to ehhh już mam 1,3 mb zajęte ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yachmam Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Coś sie tn sajcik nie włacza :-| Upadł juz czy raczej jest tak przeciazony? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wiktusser Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Mi tez nie działa: coś podobnego mojego qmpla: www.wrzuc.be Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acer Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Juz działa.Zmieniany jest kod strony, bo ten to prowizorka narazie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 nie dziala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...