deczklav Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Możecie mi cos powiedziec o karcie MSI GeForce 4 MX440 64MB DDR TV-OUT i czy opłaca się ją nabyc za 300 zeta, lub może zainwestowac w cos lepszego :?: http://www.msi.com.tw/program/products/vga...5&MODEL=MS-8866 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja Ci powiem.Nieopłaca się wogule kupować gf4MX!Lepiej jakiegoś rdka 9000 pro albo jakiegoś gf3 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwiecień Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 święta prawda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 A dokladniej co polecasz z gf3 i w jakiej cenie :?: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Możecie mi cos powiedziec o karcie MSI GeForce 4 MX440 64MB DDR TV-OUT i czy opłaca się ją nabyc za 300 zeta, lub może zainwestowac w cos lepszego :?: http://www.msi.com.tw/program/products/vga...5&MODEL=MS-8866 dołuż lepiej do wersji ti, napewno będzie to bardziej przyszłościowy zakup !!! :roll: :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 dołuż lepiej do wersji ti, napewno będzie to bardziej przyszłościowy zakup !!!hmm powiedzmy że mam finansowe braki ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Jeżeli chodzi o gf3 to ich cena jest już na taki poziomie że warto się zastanowicnad jej zakupem.Ja polecam np. palit dayton, dużo osób ją ma i nienarzeka.I O/C jest znakomite.Mówie oczywiście o Titanium 200. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pretorian Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 dołuż lepiej do wersji ti, napewno będzie to bardziej przyszłościowy zakup !!!hmm powiedzmy że mam finansowe braki ;) hmmm z Gf3 to tylko gainward !!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Finansowe braki?To ile masz kasy na grafe? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Gainward chyba nie.Taniej wyjdzie palit i niekoniecznie jest gorszy od gainwarda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deczklav Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Okolo 360 pln :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 za 360 zł z DOBRYM wiatrem kupisz gf3ti200 np.palit dayton.Ale bardzo dobrze by było jak byś miał jeszcze ze 40 zł.Kurna wiesz co?Daj mi na priv znać bo jak kase bede miał to kupie gf4ti4200 i odsprzedam Ci za jakieś 370 zł gf3to200 128 DDR palita :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FumFel_20 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 W podpisie mam s3 virga bo raz ją mam , raz ją oddaje to pożycze i niechce mi się zmieniać :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Góral Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Możecie mi cos powiedziec o karcie MSI GeForce 4 MX440 64MB DDR TV-OUT i czy opłaca się ją nabyc za 300 zeta, lub może zainwestowac w cos lepszego :?: <ciach> nie opłaca się... a jak jeszcze trafisz na wersję SE (slow edition :( ) to kiszka absolutna... kup gf3...ti albo dozbieraj do gf4...ti, ewentualnie radka. pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 no gf3ti200 optymalny wybor za ta kase - chyba ze koopisz gdzies zdezelowanego i LE LEL LELELE radka 8,5K Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Możecie mi cos powiedziec o karcie MSI GeForce 4 MX440 64MB DDR TV-OUT i czy opłaca się ją nabyc za 300 zeta, lub może zainwestowac w cos lepszego :?: <ciach> nie opłaca się... a jak jeszcze trafisz na wersję SE (slow edition :( ) to kiszka absolutna... kup gf3...ti albo dozbieraj do gf4...ti, ewentualnie radka. pozdrawiam Powiedz mi jedno jak chcesz TRAFIĆ ??? Przecież jak kupujesz karte to wiesz co kupujesz i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie kupisz..... nie ma tu nic to trafiania... to jest swiadomy WYBÓR ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wosiu Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 Ja mam g4 mx i nie narzekam :). A w palitach jest jeden zonk (przynajmniej u mnie tak było). Jak miałem G2ti palita to miał słabą jakość obrazu , owszem krecił sie nieżle, i wydajnosc miał ok ale obraz.... :) wybór nalezy do ciebie. Jak juz g3ti200 to dobrej firmy np. Prolinka :) Qmpel miał to sie bardzo dobrze kręcił :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...