Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Możecie mi cos powiedziec o karcie MSI GeForce 4 MX440 64MB DDR TV-OUT i czy opłaca się ją nabyc za 300 zeta, lub może zainwestowac w cos lepszego  :?: http://www.msi.com.tw/program/products/vga...5&MODEL=MS-8866

dołuż lepiej do wersji ti, napewno będzie to bardziej przyszłościowy zakup !!! :roll: :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

za 360 zł z DOBRYM wiatrem kupisz gf3ti200 np.palit dayton.Ale bardzo dobrze by było jak byś miał jeszcze ze 40 zł.Kurna wiesz co?Daj mi na priv znać bo jak kase bede miał to kupie gf4ti4200 i odsprzedam Ci za jakieś 370 zł gf3to200 128 DDR palita :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi cos powiedziec o karcie MSI GeForce 4 MX440 64MB DDR TV-OUT i czy opłaca się ją nabyc za 300 zeta, lub może zainwestowac w cos lepszego  :?: <ciach> 

nie opłaca się... a jak jeszcze trafisz na wersję SE (slow edition :( ) to kiszka absolutna...

kup gf3...ti albo dozbieraj do gf4...ti, ewentualnie radka.

pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Możecie mi cos powiedziec o karcie MSI GeForce 4 MX440 64MB DDR TV-OUT i czy opłaca się ją nabyc za 300 zeta, lub może zainwestowac w cos lepszego  :?: <ciach> 

nie opłaca się... a jak jeszcze trafisz na wersję SE (slow edition :( ) to kiszka absolutna...

kup gf3...ti albo dozbieraj do gf4...ti, ewentualnie radka.

pozdrawiam

Powiedz mi jedno jak chcesz TRAFIĆ ??? Przecież jak kupujesz karte to wiesz co kupujesz i <span style="color:red;">[ciach!]</span>a nie kupisz..... nie ma tu nic to trafiania... to jest swiadomy WYBÓR !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja mam g4 mx i nie narzekam :). A w palitach jest jeden zonk (przynajmniej u mnie tak było). Jak miałem G2ti palita to miał słabą jakość obrazu , owszem krecił sie nieżle, i wydajnosc miał ok ale obraz.... :) wybór nalezy do ciebie. Jak juz g3ti200 to dobrej firmy np. Prolinka :) Qmpel miał to sie bardzo dobrze kręcił :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...