mariusz76 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Witam szanownych forumowiczów :) Mam problem na ktory nigdzie nie moge znalezć odpowiedzi.....Posiadam Celerona D 320 2.4 Mhz, płyte ASUS P4V8X-X ,pamiec RAM PC 3200 400Mhz Kingmax 512x2 . Chcialem ten oto zestaw podkrecic ale nie wiem co jest grane?? Moj Celek doszedł do 2.6Mhz i koniec dalej nie chce ? To dziwne te Celerony kreca sie przeciez lekko do 3.0 ! Bardzo prosze o porade ,moze cos nie tak robie,moze płyta glówna nie taka ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 jak bys napisal jak to robisz to cos sie wymysli a o kreceniu jest tu oddzielny dzial tam spox cos znajdziesz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 jak bys napisal jak to robisz to cos sie wymysli a o kreceniu jest tu oddzielny dzial tam spox cos znajdziesz Ty tak nie mów bo zaraz zobaczymy topic na ekstreamlnym :D @mariusz76 daj mu papu, troche V wiecej i powinien sie ruszyc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 lol :D tylko ostroznie bo co za duzo to nie zdrowo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz76 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Mam tylko na płycie taka opcje-over voltage. Zaznaczylem to ale i tak nic to nie daje :( Moze jest ktos kto ma taka płyte głowna jak ja i udało mu sie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 moze lepiej narazie by bylo jakbys poczytal tematy o podkrecaniu , a potem zajal sie swoim cweleronem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 wlasciwie teraz kazda motherboard sie nada do podkrecania tylko efekty moga byc rozne i sposob dojscia do celu :DDDDDD a ASUS to spox zabawka do krecenia ( nie tylko plyty ^^ :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...