Anamoli Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Od samego rana, kiedy zainstalowałem ten firewall, nie miałem żadnych doniesień o atakach, skanowaniu portów, itd. Za to przy innym firewallu (Agnitum Outpost Firewall Free 1.0.1817), ocenianym jako bardzo dobry - skanowanie portów i raporty o aktywności były co chwila. Jak to jest - Kerio jest dziurawy, czy mogę spać spokojnie? Wytłumaczcie proszę, dlaczego nie wyświetlił jeszcze ani jednego powiadomienia o potencjalnym ataku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cebix Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Jaka wersja? Z tego, co kojarzę to najnowsza wyświetla te informacje jedynie w logach? Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anamoli Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Kerio Personal Firewall v4.2.2-911 Patrząc w logach, też niczego nie znalazłem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
teps86 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Mam pytanko troche innej natury:) Jak to jest z tym Kerio - to jest program płatny czy bezpłatny? Zainstalowałem go dzisiaj i przeszukując opcje zauważylem okienko które mowi mi że zostało 30 dni do końca itd. Czy zatem do pobrania jest tylko wersja testowa? Co dzieje się z firewallem po miesiącu użytkoweania? Blokada niektórych funkcji czy całego programu? Pozdr Już pytanko jest nieaktualne bo sam znalazłem przypadkiem zupełnym na nie odpowiedź:) ide spać dobranoc! Edytowane 2 Stycznia 2006 przez teps86 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...