Rikki Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 nie rozumiem o co ci chodzi, te kaert da sie podkrecic :blink: co chwile mu piszesz zeby tergo nie robił, bo Ty jak podkrecałes to ja zwaliłes :blink: i dlatego nie da sie jej podkrecic... bosh.....To nie jest trudne, tylko trzeba pomyśleć ! 1) To nie ja podkręcałem Ti tylko taką dostałem ! 2) "Powodzenia w podkręcaniu"- bo tą kartę łatwo zniszczyć ! Ja mu to odradzałem ale człowiek się uparł - jego sprawa ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kako_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 (edytowane) To nie jest trudne, tylko trzeba pomyśleć ! 1) To nie ja podkręcałem Ti tylko taką dostałem ! 2) "Powodzenia w podkręcaniu"- bo tą kartę łatwo zniszczyć ! Ja mu to odradzałem ale człowiek się uparł - jego sprawa ! Udało mi się ją podkręcić i raczej nic się nie stało, bo artefacktów nie ma a karta działa bez problemu...Core clock z 300MHz na 329MHz, a Memory clock z 650MHz na 736MHz...Ustawiałem o wiele więcej, ale były zawiasy przez co i wynik w 3DMark'u niższy, a karcie nic się nie działo...pozdrawiam Edytowane 8 Stycznia 2006 przez Kako_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...