darkness000 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam! otóż mam Semprona 2200 Jego rzeczywiste taktowanie jest na 1500mhz. Ja podkręciłem go do 1730mhz i nie wiem jakie napięcie teraz ustawić. +1% czy lepiej będzie jak ustawię +3% ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Melsoon Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 ustaw najmniejsze z mozliwych żeby pracował stabilnie jakie to ma napięcie standardowo i jaka masz temperaturę Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Argennto Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 najlepiej nie przekraczając 1.85 V jak i temperaturki ... 60 st :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
buja4 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 wogle nie zmieniaj jak sie nie restartuje i nie wiesza u mnmie 9x215 chodzi na standardowym napieciu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...