milek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witajcie mam następujący problem z systemem: Włączam kompa wszystko jest ok dopóki nie pojawia się niebieskie okienko Win XP z napisaem "zapraszamy" oczywiście jest też charakterystyczna melodyjka, ale potem (po jakiś 15 sek.) pojawia się sama tapeta, nie ma żadych ikon, paska start, ani nic. Całe szczęście działa kombinacja Ctrl+Alt+Delete pojawia się menadzer zadan, wszystkie procesy wydają się być ok// dopiero po wybraniu ZAMKNIJ>WYLOGUJ:nazwa_konta i po zalogowaniu na to konto wszystko jest ok ... Co mam zrobić żeby komp od razu uruchamiał się prawidłowo??! PS. problem pojawił się zupełnie niespodziewanie poprezdniego dnia wyłączyłem komputer jak codzień a dzisiaj włączam i pach ... taki kwiatek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 moze masz jakiegos vira, albo strasznie zasyfiony system ? jak ci sie uda to przejedz programem antyvirusowym , a jak nic nie da to formata strzel :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość kev Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Jaki masz program antywirusowy ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Sprawdż, czy w jakimś sprytnym programie nie odchaczyłes z autostartu opcjii explorer.exe Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
derwu Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) do usunięcia Edytowane 19 Lutego 2013 przez derwu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...