Skocz do zawartości
qwaczorek

Format Dysku Systemowego :)

Rekomendowane odpowiedzi

Witam :)

Mam dosc zielone pytanie... nadszedl czas formatu mego dysku z windowsem, ale mam problem poniewaz chce przerzucic kilka programow na drugi dysk ktory nie bedzie formatowany. Problem tkwi w tym ze nie mam wiekszosci plytek z programami i chce to zrobic bez reinstalacji. Jak zrobic aby porgramy uruchamialy sie po formacie dysku.

Pozdro :)

p.s. pewnie sie usmiejecie :oops:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z GG też pójdzie tylko musisz sobie dodatkowo a najlepiej tylko skopiować katalog c:\Docu~\User\Gadu Gadu Tam są wszystkie ustawienia programu GG włącznie z archwum hasłami, kolorami skorkami i innymi pierdułkami. Poza ttym lepiej jest zapisać jakie się ma programy i jeszcze raz to wszystko zainstalować, a wogóle najlepiej jest po reinstalce zrobić sobie kopię partycji.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego trzeba sobie nagrywać na płyty.

Dlatego warto miec wszystkie instalki na drugiej partycji :wink:

Dlatego warto sobie obraz gotowej windozy z dodatkami w ghost'cie zrobić B) Edytowane przez mrjeremiasz

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlatego warto miec wszystkie instalki na drugiej partycji

Taa, a wpisy w rejestrze, plikach systemowych, ustawieniach indywidualnych to co? Pies oszczał na to?

Dlatego warto sobie obraz gotowej windozy z dodatkami w ghost'cie zrobić

Genau!!!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi