Nicky Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Diagnoza: Nie masza opengl na kompie. Zalecenia: Nowe dentki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Nowe ?? Jakie polecasz ?? Skąd?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 www.nvidia.com :) ale ejst tez mozliwosc ze instalka gry uszkodona.., instalowal ktos wczesniej z powodzeniam z twojej cd ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Wystarczą: Gainward Detonator v43.03 dla Win9x (17.8 MB)?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Wystarczą: Gainward Detonator v43.03 dla Win9x (17.8 MB)?? tak, tlyko wczesniej usun stare sterowniki......... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DareDevil Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Mam 2 pytanka: 1. Jak(czym) je usunąć?? (nie ma w panelu) 2. Dlaczego na 45.23 mam o 277 mniej punktów niż na starych?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 1 Listopada 2003 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2003 Mam 2 pytanka: 1. Jak(czym) je usunąć?? (nie ma w panelu) 2. Dlaczego na 45.23 mam o 277 mniej punktów niż na starych?? 1. instalujesz graficzna jako karte VGA, potem reset, i dopero po resecie nowe dętki, tak zaleca nvidia 2. na roznych detonatorach wyniki sa inne, najwyzszy wynik w 3d marku nie oznazca wcale ze w grach bedzie najwyzsza wydajnosc :) proponuje CI sciagnac kilka roznych detonatorow zaczynajac od nieco starszych i potestuj sobie, bedziesz mial pewnosc ktore najlepiej Ci pasuja, nikt tu nie jest wrozka zeby zgadywac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himen Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 witam mam maly problem poprostu nie wiem jak skofigurowac ta grę w multiplajer mam 2 komputery w domu i dwie karty sieciowe spiete kablem skrosowanym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
julas Opublikowano 6 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 6 Czerwca 2004 na jednym kompie zakladasz serwer (na tym na ktorym jest wiecej ramu) (HOST) i dolaczasz sie do gry, a na drugim dolaczasz sie do serwera (JOIN) aha, musisz miec zainstalowany tcp/ip w windowsach (ale on sie chyba automatycznie instaluje przy instalacji sieciowek) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
himen Opublikowano 7 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 7 Czerwca 2004 dzienki za odpowiec zrobilem tak gra ruszyla czasami mi wiesza komp pierwszego na tym co niema serwera i jeszcze dodatku łaczy z internetem niewiem poco ale grac idzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
motofan Opublikowano 9 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2004 A ja się tak zapytam,czy trzeba mieć RTCW żeby pograć w Enemy Teritory czy ET jest oddzielne i wystarczy zainstalować i bedzie chodzić bez podstawki RTCW? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malarz84 Opublikowano 14 Czerwca 2004 Zgłoś Opublikowano 14 Czerwca 2004 ET chodzi samodzielnie ....... !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di Opublikowano 16 Listopada 2004 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2004 Czy ktos ma problemy z dzwiekiem RTCW? Pomimo, ze mam system glosnikow 5,1, dzwiek wydobywa mi sie tylko jako stereo... Mam zainsalowane wszystkie poprawki do XP i wszystkie do RTCW. Pozdrawiam, Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szwester Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 To nie wina XP bo według mnie musiszpozmieniaćnieco opcji dotyczących wymagań:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sight_v Opublikowano 21 Grudnia 2004 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2004 Czy ktos ma problemy z dzwiekiem RTCW? Pomimo, ze mam system glosnikow 5,1, dzwiek wydobywa mi sie tylko jako stereo... Mam zainsalowane wszystkie poprawki do XP i wszystkie do RTCW. Pozdrawiam, bo nie używasz programu do konfiguracji głośników. mnie 5.1 gra we wszystkich grach Pod 98 instalowałem ale pod XP- nie .Łyknął wsio z instalki XP. Dzięki za zainteresowanie.pozdr.Qbaa twoj problem to opengl założe sie ze quake 3 arena też nie ruszy. Sprawdz przyspieszenie AGP!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaDzIoR Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Nie moge zainstalowac najnowszego patcha 2.60 do ET.Przy yruchamianiu pliku z patchem pisze ze nie mozna odnalezc zainstalowanej gry.Podejrzewam ze jest to wina braku wpisu do rejestru w windzie bo ET mam jz od 1,5 roku na dysku D.A system byl juz kilkakrotnie reinstalowany.Czy ktos wie jak sonie z tym poradzic?Najlepiej bez usuwania tego ET co mam na dysku ze wzgledu na zciagniete mapy, configi itp.Z gory dzieki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Weż zainstaluj ET do jakiegoś innego folderu i sobie skopiuj mapy,cfg i inne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaDzIoR Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 myslalem tez nad tym ale sadzilem ze ktos zapoda wpisem do rejestru. Wyczytalem tez ze ten najnowszy patch jest jakis lipny i robi wiecej szkod niz pozytku.Jak ktos go zainstalowal to nich sie wypowie na ten temat.Dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Panowie co to za gra RTCW Stalligrad ? BTW - sory za odkopanie tematu : D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jak gra, o czym mowisz ? Oo Moze chodzi Ci o mape 'stalingrad' ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Jak gra, o czym mowisz ? Oo Moze chodzi Ci o mape 'stalingrad' ? Wlasnie nie.Return to castle Wolfenstein Stallingrad.Podobno jakas nowa gra na grafice z roku 2K1 i tylko na SP.Nie ma w niej trybu MP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Wlasnie nie.Return to castle Wolfenstein Stallingrad.Podobno jakas nowa gra na grafice z roku 2K1 i tylko na SP.Nie ma w niej trybu MP Zarzuc jakims linkiem, google wskazuje tylko mapke. Ale jak tylko sp to chyba nie ma co sobie gitary zawracac. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Wlasnie jak SP to jest o co zawracac gitare Od MP mam ET :) Chetnie bym zagral w jakeis rozszerzenie SP do tej gry ,bo jak sie domyslam oto mu chodzi :) hydro2 daj jakiegos linka czy cos. Moze to faktycznie o dodatkowa mape pod multi chodzi. Edytowane 14 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jest na pewnej polskiej stronie z torrentami, są tam też nieoficjalny dodatek do far cry i call of duty, z tego co sie orientuje wszystko produkcji rosyjskiej, jeśli moder wyrazi zgode to podam linki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ath Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 A to w takim razie slyszalem o ty, ale chyba te wszystki dodatki sa po rosyjsku. ; D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 jest na pewnej polskiej stronie z torrentami, są tam też nieoficjalny dodatek do far cry i call of duty, z tego co sie orientuje wszystko produkcji rosyjskiej, jeśli moder wyrazi zgode to podam linkiWlasnie jakby nie to to juz bym dawno podal linka :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 (edytowane) Ptys wyslij mi na PM te linki do stronki z torrentami na ktorej sa te dodatki .Mam nadzieje ze seedow jest troszke ;) Z gory THX :) Edytowane 14 Lutego 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 No i mam ta gre.Gdyby nie siorka to bym jej nie odpalil,gdyz kompletnie nie znam ruskiego :) Troche czasu zajelo ustawianie detali :) Co do samej gry to klasyczny RTCW czyli SP w nowych fajnych planszach.Jesli ktos akceptuje grafike z Enemy Territory i podobala mu sie pierwsza czesc RTCW to polecam goraco.Jesli jednak patrzycie na grafike to nawet nie dotykajcie tej gry kijem.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FrIkO Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Bez przesady. Grafika w RTCW nie jest az taka koszmarna nawet na dzisiejsze czasy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 hydro2 grafa jest calkiem dobra nawet na te czasy. Mnie do dzis sie nawet podoba. Ile to gier wyszlo na silniku Q3 to glowa boli :) Mozesz jakies screeny zapodac i trosze wiecej napisac o tych misjach SP? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...