-=marek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 witram posiadam Celerona 1.8 socket 478 i poszukuje jakiegos wydajnego chlodzenia na ten wlasnie procesor wentylator do 70 zl z gory dziekuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterus90 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Arctic Freezer 4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ram1rez Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Tak jak pitereus90 pisze... Arctic Freezer 4 nic poza nim nie wchodzi w gre... A na przyszłość SZUKAJKI użyj bo tematów tego typu jest na pół forum <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Arctic Freezer 4 i tylko Arctic freezer 4 w twoim przypadku będzie to najlepsze rozwiązanie czyli ciche i wydajne :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
exe1987 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Sam mam i jestem bardzo zadowolony, mój celeron też :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
onkel qbson Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) freezera też może polecić mimo, że zaczął potwornie zgrzytać czasami :/, ale to jest do opanowania. Edytowane 1 Stycznia 2006 przez onkel qbson Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotralek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Arctic Freezer 4 ewentualnie Arctic Freezer 4 lub Arctic Freezer 4 albo Arctic Freezer 4 =) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 ?? :blink: :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=marek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 to wyboru wielkiego nie mam kupuje Arctic Freezer 4 :D dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluszek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Do tego proponuje paste termoprzewodzącą Arctic Ceramique :) Edytowane 1 Stycznia 2006 przez paluszek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dokładnie, Ceramique to bradzo dobra pasta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=marek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 paste juz mam Arctic Silver 5 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tez dobry wybór Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...