Skocz do zawartości
wojbu2

Przeskakiwanie Płyt

Rekomendowane odpowiedzi

Kupiłem ostatnio nagrywarkę DVD Liteon 1693 i zamieniłem nią starą CD Samsunga. Nagrałem parę płytek z muzyką i wszystko było ok, do czasu... Po jakimś czasie nastąpiła dziwna zmiana ponieważ nagrane płytki "przeskakują" jak na płycie winylowej. Zamieniłem na powrót nagrywarki ale jest dokładnie to samo. Nagrania sprawdzałem na tzw. jamniku Philipsa i na Emperorze 2. Może ktoś wie co jest grane.

Pozdrawiam.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Laser bardzo delikatnie. Wymiana bios wchodzisz na strone porducenta ściągasz bios uruchamiasz progam flasciach!ący (w tym momemncie nie ma płyty w napędzie). Wybierasz napęd do sflashowania i to wsio :), chwile strachu ;). Pozdr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem w dalszym ciągu co jest ?! Nic nie pomogło :angry: !

Ale może powodem jest używanie wielu aplikacji <_< ? czy to może zakłócać np. zciąganie nagrania z kamery na dysk i korzystanie z przeglądarki i innych np. p2p jednocześnie albo nagrywanie i surfowanie w sieci ?

Pomocy !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W windows media playerze, winampie, allplayerze pliki mp3 z komputera odbierają właściwie. W nero media playerze w nero 6 i 7 - przeskakuje.

Nagrałem w nero 6 i nero 7 - bez zmian (nero 7 demo ze strony producenta nie chce się zainstalować - wyświetla, że jest nieprawidłowy klucz (?!), odtwarzanie w nero playerach - podobnie i bez zmian. W końcu nagrałem w widows media playerze - I TU W KOŃCU JEST OK. I TO BEZ ZMIANY PŁYT I PRĘDKOŚCI. Ale przecież nie o to chodzi, bo chcę nagrywać w nero.

Może ktoś ma jeszcze jakieś pomysły ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi