mcfoka Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Jak w temacie. Testuje uklad juz ktorys dzien i cos dziwnego mi zaczelo w niej plywac... Oto fotka: Co to jest? Od czego powstalo? Help me! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kałuża Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Najprawdopodobniej są to glony :D Jakiej wody używsz do układu??? destylowanej czy zwykłej kranówy??? może to być spowodowane również zasyfiałą nagrzewnicą:D Ja na twoim miejscu zpuścił bym wode z układu i nalał destylki z dodatkiem np. borygo albo takiego środka przeciwko glonom ,,Algin" w kazdym zoologicznym powinieneś go dostać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 mi to wygląda na bąbelki , powietrza :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) W wodzie byl algin i byla to woda demineralizowana! Tak jakby nagrzewnica byla gdzies w srodku zatkana i nagle puscilo wszystko... Nawet woda sie zabarwila na kolor alginu(w koncu...). Zmienilem wode 3razy teraz i jest w miare normalna i bloczek jakby chlodniejszy... EDIT: To nie sa babelki, kompresja zniszczyła zdjęcie... To cos ma mlecznobialy kolor, jest to jakas maź. Edytowane 1 Stycznia 2006 przez mcfoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 W wodzie byl algin i byla to woda demineralizowana! Tak jakby nagrzewnica byla gdzies w srodku zatkana i nagle puscilo wszystko... Nawet woda sie zabarwila na kolor alginu(w koncu...). Zmienilem wode 3razy teraz i jest w miare normalna i bloczek jakby chlodniejszy... EDIT: To nie sa babelki, kompresja zniszczyła zdjęcie... To cos ma mlecznobialy kolor, jest to jakas maź. to sa zabite glony :P tak wlasnie wygladaja jak sie je zabije borygo czy czym kolwiek, robi sie taka maź Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Kurna, nie dosc ze gosc mi sprzedal cieknaca chlodnice to jeszcze zaglonowana... :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Kurna, nie dosc ze gosc mi sprzedal cieknaca chlodnice to jeszcze zaglonowana... :mur: co zrobic... jaka to chlodnica? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Drozda Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) To samo miałem jak alginu dolałem... Wogóle to badziewie sie osadza na wszystkim i ciężko wyczyścić pompke i bloki.. nie mówie o nagrzewnicy... Węże sa pewnie zmatowione... i nadają sie na syf. Lepiej weź to wszystko wymyj pożądnie.. demineralki z borygo wlej i nie bedziesz miał takich niespodzianek Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Drozda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) I tak zamierzam kupic inna chlodnice, bo ta cieknie... a chlodnica to kadet Edytowane 1 Stycznia 2006 przez mcfoka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
turtles5 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Pewnie ktos dodal cos od siebie, calkiem prawdopodobne po sylwestrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Na sylwestra moje mieszkanie bylo puste, wiec odpada. Teraz sie tylko zastanawiam czy kupic BW 122, BW123 czy zamowic z alphacoola Nexxos3extreme :> Chcialbym zeby chlodniczka mogla pracowac bez wentyli w idle (C&Q) i na niskich obrotach wentyli w stress.(S64 1.55v i r9800) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 napewno lepiej z alphacool :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...