Skocz do zawartości
michu98

First Wc

Rekomendowane odpowiedzi

To ja już nie wime co wybrać, ma to być zestaw przyszłościowy tzn. nie na styk ma być jakiś zapas mocy!

Pompa ciagnie 3 bloki i chlodnice 3x120mm... wiec masz zapas

na ta ilosc blokow spokojnie wystarczy Tobie ta chlodnica.. wiec masz zapas...

masz zapas... wiec ocb?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

straaaasznie mocno obciaza normalnie spalisz zasilacz ;)

pobor pradu na poziomie mniejszym niz dwa wentylatory 120mm

hmmm, no dobra sam wygrałes ;) zreszta jak dla mnie to jak ktos nie ma kasy to niech wezmie atmana 304 potem coolriver, a potem cwu/co ;] ale mimo wszsytko pompy 12V do mnie nie przemawiaja, jakbys mi dał na testy to moze by mi sie spodobała, ale moja CO jest fajniejsza :] wyglada bardziej pr0 :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmm, no dobra sam wygrałes ;) zreszta jak dla mnie to jak ktos nie ma kasy to niech wezmie atmana 304 potem coolriver, a potem cwu/co ;] ale mimo wszsytko pompy 12V do mnie nie przemawiaja, jakbys mi dał na testy to moze by mi sie spodobała, ale moja CO jest fajniejsza :] wyglada bardziej pr0 :lol:

na testy moze nie, ale za kilka miechow zaprosze Ciebie do nowej siedziby i sobie posluchasz ciczy i pr0 :P

Edytowane przez samhain

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na testy moze nie, ale za kilka miechow zaprosze Ciebie do nowej siedziby i sobie posluchasz ciczy i pr0 :P

hehe, słyszłem na zjezdzie, chociaz raczej ciezko było cos usłyszec to cicha była :] najbardziej to mi sie rozmiary podobaja w tej pompce ;] moja CO to kuzwa wazy 10 razy tyle i 6 razy wieksza. Ale przez to ze tyaka mała to juz pr0 :lol: nie jest, a ni elo :ploom:

Edytowane przez kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi