Bula i spula Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Mój przyszły sprzęt: -Abit NF7-S rev2.0 -Sempron 2400+@max o/c + dovoltowanie -1x512 ram ddr400@max o/c + dovoltowanie -Gigabyte Radeon 9550 non xt@max o/c -Tuner TV/FM PCI -LAN -Panel ThermalTake Hardcano 9 -~7xwentylator 80mm + 3xwentylator 92mm -mysz, klawiatura itp. Czy jak wystarczy to będzie mocno obciążony (czyt. się nagrzewał (czyt. hałasował))? Mam nadzieję, że wystarczy, bo miesiąc temu go za 150 pln kupiłem i nie chcę go od razu wymieniać :oops: Z góry dziękuję za odpowiedzi Pozdrawiam wszystkich Bula i spula Edytowane 1 Stycznia 2006 przez Bula i spula Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GergG Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja obstawiam , że wytrzyma spokojnie .. Max. szacunkowe obciążenie dla w/w configu to ok.250 [W].. ;) A tak z ciekawości , po co Ci 10 wentyli ???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kako_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 A tak z ciekawości , po co Ci 10 wentyli ???? Ja obstawiam, że chce mieć w pokoju efekty, coś a'la klimatyzacja :D Tak, że jak będzie siedział i grał w Need For Speed'a i będzie jechał jakimś kabrioletem to też żeby mu we włosy wiało :lol2: Pozdrówka ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...