gargamel2005 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 :cry: Otóz tak podłaczam swoja cyfrówke pod usb wsadzam płytke z sterami do napedu odpalam kompa wszytko ładnie znaleziono nowe urzadzenie aparat concord 3045 daje zeby automat znalazło steroniki a tu nic nie znajduje :cry: o co tu biega Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Sterowniki musisz zainstalowac ZANIM podlaczysz aparat! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gargamel2005 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 :cry: Odłaczyłem aparat włozyłem płytke ze sterownikami klikłem instal drivers camera zrestartowałem pc podłaczyłem aparat i według instrukcji obsługi mam wejsc w moj komputer i bedzie dysk wymienny a mi zamiast tego wyskakuje okno znaleziono nowy sprzęt :mur: daje zeby automat szukało a ono mi mówi ze niemozna zainstalowac sprzetu poniewaz nieznaleziono oprogramowania :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...