Skocz do zawartości
spavatch

HELP!!! (Ludzie z 3miasta)

Rekomendowane odpowiedzi

Bracia, ludzie dobrej woli, pomozcie! :cry:

Poszukuje kogos zamieszkujacego w 3miescie majacego nadmiar pamieci DDR dowolnej predkosci - moze bylby sklonny pozyczyc mi 256 (lub 512) MB na swieta?

Moze w Twoim kompie drzemie 768 MB DDR i nie sprawi Ci to wielkiej roznicy ze przez tydzien bedziesz mial jej "tylko" 512...? Moze wlasnie wyjezdzasz na swieta i nie bedziesz potrzebowal swoich RAMowek?

Oddam w nienaruszonym stanie tuz po sylwestrze albo nawet przed nim. Tymczasowo pozyczona od qmpla nawalajaca 256-tka PC2100 zawiesza kompa tak ze nawet uruchomic go nie moge.

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej nooo, nikt nawet nie pomyslal nad tym? Arkady - moze Ty bys uzyczyl jedna kostke na swieta? Kurde... glupio tak zebrac po ludziach ale co zrobic jak nic sie nie ma... :cry:

Jak ktos ma plyte na oba rodzaje pamieci na ten czas dac 384 MB Specteki...

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej nooo, nikt nawet nie pomyslal nad tym? Arkady - moze Ty bys uzyczyl jedna kostke na swieta? Kurde... glupio tak zebrac po ludziach ale co zrobic jak nic sie nie ma... :cry:

Jak ktos ma plyte na oba rodzaje pamieci na ten czas dac 384 MB Specteki...

Pozdr...

No ja mam 512 mega w 2 kosciach, ale nie znam cie i sie boje pozyczac :P.

Musisz ladnie poprtosic ;P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może spróbuj ustawić timingi w biosie na najmniej wyżyłowane i będzie chodziła.

Pozdr.

Juz probowalem... dalem timingi chyba 3-3-7 a napiecie nawet na 2.8 czy jakos tak... ale to nic nie dalo, wciaz sie wywala w tym samym, krytycznym miejscu (podczas instalacji windowza).

Pozdr...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Oj PROOOOOOOOSZEEEEEEEEEEEE :(. Moge Ci dac cos na gwarancje, rownowartosc pieniezna? Skaner? 384 MB DIMMach? Moze stacje dyskow od C64? :? Zaproponuj cos bo naprawde bardzo zalezy mi na pozyczeniu tej pamieci...

Pozdr...

No pienizaki w sumie to mogly by byc albo skaner :D przydalby sie mi :0.

Co do stacji od c64 to spadaj ja mialem ATARI :D.

Tylko jak tu sie umowic????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi