arch Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 (edytowane) Tak, wiem, powinno byc w "co kupic", niestety malo kto zorientowany w tej dziedzinie tam zaglada. Powracajac do tematu, jestem pewien ze jakies Audigy, tylko w creativnej powodzi nie mam pojecia co wybrac, SB 4 Value, modowalna SB 2 czy jeszcze cos innego. Help plz! EDIT: Swoja droga przydalby sie sledz z gameportem. Edytowane 1 Stycznia 2006 przez arch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Chyba Audigy 2ZS bedzie najlepsze. A topic powinien byc w "co kupic?" :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Chyba Audigy 2ZS bedzie najlepsze. A topic powinien byc w "co kupic?" :P Wisial tam troche, jakos malo kto tam zaglada :-| A cos stad? http://www.esc.pl/index.php?cPath=63 Czy mimo wszystko jakiegos ZSa szukac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Wisial tam troche, jakos malo kto tam zaglada :-| A cos stad? http://www.esc.pl/index.php?cPath=63 Czy mimo wszystko jakiegos ZSa szukac? Audigy 2 ZS ( nie szwarcowany ) to pewny zakup. Co do A4 to uważał bym bo mogą mieć gorsze C/A od Audigy 2 ZS a kosztują jednak podobnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Audigy 2 ZS ( nie szwarcowany ) to pewny zakup. Co do A4 to uważał bym bo mogą mieć gorsze C/A od Audigy 2 ZS a kosztują jednak podobnie.szwarcowany? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) szwarcowany? No wiesz .... jakieś obcięte SE (Shit Edition) itd. itp. Jak kupować to tylko rasowe ZS. Edytowane 2 Stycznia 2006 przez Kyle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mozna jeszcze OEMa, jak ktos znajdzie. Rozni sie tylko brakiem pozlacanych wyjsc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arch Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 A mial ktos z tym do czynienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cruel Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Dołączam się do tematu... Interesuje mnie róznica między Audigy 2ZS a Audigy 4 oem, jest ktoś w stanie je definitywnie wykazać? Denerwuje mnie to nazewnictwo Creative'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...