Zielek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 zostałem "zaatakowany" spywarem... Spybot search & destroy nic nie wykrył :angry: w Hijackthis usunąłęm wszystko co złe i nadal nic w menedżeże zadań nie ma procesu EXPLORER.exe mimo że moge wszystkie okna oglądać poniżej muj nowy pulpit: i okno właściwości pulpitu <_<: POMOCY!! :mur: *czyżbym znów musiał robić nowe konto <_< * Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DrKleiner Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A spróbuj Ad-Aware SE Personal Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 TEz mi problem. Zwykla tapeta activedesktop i w rejestrze zablokoane kilka opcji we włąsciwosciach ekranu. HKLM\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies lub HKCU\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\policies Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 tak... to może być to sgj, ale... nie mam pojęcia co i jak więc może jakaś podpowiedź :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 yy ? :huh: start -> uruchom -> regedit i szukasz tych wpisow , ktore podal sgj Proponuje rowniez zajzec na forum poswiecone tematyce , ktora cie interesuje http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=99 i na 100% znajdziesz tam odpowiedz na to pytanie , bo temat walkowany milion razy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 yy ? :huh: start -> uruchom -> regedit i szukasz tych wpisow , ktore podal sgj Proponuje rowniez zajzec na forum poswiecone tematyce , ktora cie interesuje http://www.searchengines.pl/phpbb203/index.php?showforum=99 i na 100% znajdziesz tam odpowiedz na to pytanie , bo temat walkowany milion razy... dzięki za link a o tym regedit to wiedziałem <_< nie wiedziałem który wpis edytować :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A spróbuj Ad-Aware SE Personaljednak ten sposób okazał się najlepszy :D dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 qrde.. ostatnio mialem identyczny problem! ale nie u mnie a w pc znajomego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wodzirej Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Tutaj masz opisane jak usuwać wszystkie te tapety ze spyware: http://pomoc.x.pl/modules.php?name=Reviews...owcontent&id=25 Znajdź odpowiedni problem z tapetą i rób tak jak napisane. A na samym końcu pliczek do ściągnięcia do odblokowania zmiany tapety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zielek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 OFF TOPIC!!! zlikwidowałem tę tapetke i jakiegoś ROOTKITA.HAXDOORA przy pomocy kolesi z searchengines.pl :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Glownie to dzieki pomocy Pani Picasso a nie " kolesiow" :lol: A tak z drugiej strony to full respect dla jej osoby :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matirr Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 jak juz macie spyware to najlepsze programy do jego kasowamnia to counter spy oraz spy sweeper moze cos w drugim przekreciłem ale naprawde sa one dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...