XProot Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 PROCESOR ATHLON 1500+ RAM 512DDR (2100) DYSK 40GB BARACUDA PŁYTA ECS K7 GRAFIKA GEFORCE 2 TI SYSTEM WINDOWS ME CO MOŻE POWODOWAĆ ZAWIECHY??? RAM JEST USTAWIONY NA 2,5CAS SIEDZISZ GÓRA GODZINE I WSZYSTKO WISI??? PS.NIC NIE JEST PODKRĘCANE!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 idz sobie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maxim Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Widziałem na www.benchmark.pl recenzje płyt ECS. Była tam taka która obsługiwała DDR i zwykłe SDRAM na DDR zawsze był zwis. Ten typ tak ma :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Zdecydowanie ECS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrek Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 kurde ja mogę wszystko zrozumieć ale od razu "idź sobie" nie to przesada koleś się po prostu grzecznie pyta a ty tak cos tu się chyba popsuło. Ja nie wiem co to może być. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KvM Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Cytat kurde ja mogę wszystko zrozumieć ale od razu "idź sobie" nie to przesada koleś się po prostu grzecznie pyta a ty tak cos tu się chyba popsuło. Ja nie wiem co to może być. Ten gość tu robi dymy, pewnie to kolejna podpucha z jego strony - On zakłada chakerski (charcerski) portal. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 napisla bys dokaldnie jaka to plyta moze k7s5a :-) ale to napewno wina plyty glownej Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fudoshin Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 podlacz wentylatorek do pradu :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Cytat kurde ja mogę wszystko zrozumieć ale od razu "idź sobie" nie to przesada koleś się po prostu grzecznie pyta a ty tak cos tu się chyba popsuło. Ja nie wiem co to może być. grzecznie pyta ? caps-lock - grzecznie wrzeszczy. Kilka bezsensownych postow - niegrzecznie zasmieca forum i wrzeszczy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...