El Passo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Mojej koleżance upadł wczoraj na ziemię Canon Powershot G5 i rozwaliłej się obiektyw, a konkretnie pękł jej ten plastik, na którym umocowane są soczewki. Same soczewki wydają się być całe. Jednak aparat się nie włącza, bo wyrzuca "Lens Error" - widać, żę próbuje ruszać obiektywem, ale jakby coś go blokowało. Czy moglibyście dać jakieś rady gdzie go najlepiej (najtaniej?) serwisować w Warszawie i okolicach? A może ktoś ma pojęcie jak to naprawić samemu? Z góry dzięki:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 zadzwon do centralnego serwisu canona to cos Ci poradzą. a swoją drogą ładnie sie balowało widze:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
El Passo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Właśnie to jej poradziłem, ale postanowilem tutaj też napisać, może ktoś coś będzie wiedział:) No ładnie, ładnie się balowało, powiedziałym nawet, że aż za ładnie;D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piter6576 Opublikowano 9 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Czerwca 2006 Niestety również mam mam problem z aparatem. Wiatr mi przewrócił go gdy był na statywie i aparat przyładował obietywem w kupę ziemi. Obiektyw się zablokował więc oddałem go do serwisu sony w moim mieście. Serwisant sugerował, żże może będzie potrzebna wymiana jakichś elementów mechanizmu obiektywu. Wczoraj zadzwoniłem i się dowiedziałem, że całe obiektyw należy wymienić a koszt to prawie 900zł więc już wolę naciągnąc ojca na nowy aparat :) Nie wiem zbytnio jakie mam opcje co mogę w tej sprawie zrobić. Naprawdę dobrze mi służył wcześniejszy aparat (SONY DSC-W15) i chciałbym go jakoś odratować. Bardzo proszę o jakąś poradę. Może iść do innego serwisu? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitucky Opublikowano 10 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Czerwca 2006 to przeciez ten aparat tyle kosztuje nowy! idz do innego serwisu bo to przesada z tym kosztem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...