malczur Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam Mam do dyspozycji 2300 pln na karte graficzna, procesor i płyte główną. Mam również chłodzenie wodne wiec overclocking tez byłby chyba wskazany Pamieci mam 512 wiec raczej jej nie bede wymienial. Co radzicie co wybrać? Z góry thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ower_lolek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 A do czego to wszystko będziesz wykorzystywał ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam Mam do dyspozycji 2300 pln na karte graficzna, procesor i płyte główną. Mam również chłodzenie wodne wiec overclocking tez byłby chyba wskazany Pamieci mam 512 wiec raczej jej nie bede wymienial. Co radzicie co wybrać? Z góry thx no mozesz ramu nie wymieniac jesli to jest jakis porzadny, wtedy dokupisz drugi taki sam i w dualu 1 gb. dzis to jest minimum!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Mówisz OC - ja myśle AMD :> Jedziemy: Procesor AMD Athlon 64 3200+ BOX Venice ~ 680zł Czemu box a nie oem? Ponieważ posiada 3 lata gwarancji, a oem tylko rok. Ale chwileczke ;) kto powiedział, że takiego procka brać ze sklepu i nie mieć gwarancji OC? Odsyłam do działu giełda, tam PITer sprzedaje slekcjonowane procki. Płyta głowna, DFI LanParty UT NF4 SLI - 650zł - jeśli zależy Ci na posiadaniu technologi SLI. Jeśli nie to bierz DFI LanParty UT NF4 Ultra-D - 515zł. Karta graficzna: radeon x800GTO2 = modowalny na x850, albo gf6800gs ~1000zł Mimo wszystko dorzuć 512 ramu jeszcze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malczur Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 komputer do grania a zamiast radeona x800 gto2 nie bedzie lepszy geforce 6800gt leadteka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...