Black_war Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 a mnie najbardziej interesuje jakiego zastepce coolriverka rN szykuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yotomeczek Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 jaką ta pompeczka ma wysokość toczenia ?? czasem wywalam chłodnice za okno i się robi koło 1m różnicy poziomów .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość lukas_gab Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 ja tylko czekam jak sam sprowadzi ( jak wyjdzie ) nową wersje coolrivera... Większy korek fabryczny i do tego metalowe krućce ... git wypas byle by nie była droga ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 a jak juz jestesmy przy pompkach oplaca sie doplacic do hydora l20 zamiast atmana 305 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Heat Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Biorac pod uwage , ze jest za 99zl to az dziw bierze , ze ktos takie pytania zadaje... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Nie wiem ale mnie wciąż ten qlrower nie przekonuje ;D Zamówiłem Laing DDC-Pump 12V/2 with 2xG1/4"-external thread plus złączki do tego. Cene 229zł uważam za hiciora ;> Zwłaszcza, że to cena z przesyłką i za pobraniem ;D Heat: Atman ze 30zł kosztuje... ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 Misyo Gdzie taką wyrwałeś? Jak bym wiedział wcześniej to też bym wziął Lainga zamiast tego Alphacoola... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 generalnie chodzi mi o to czy warta jest 2 razy wiekszej ceny od atmana .. bo wiadomo atmana mozna zawsze przerobic ale tak czy siak zostanie to zwykla (glosna) akwariowka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misyo Opublikowano 12 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2006 JROX: zamówiłem w pc-tuning.pl ;> Zagadałem na GG. Akurat robili zamówienie. Zamówiłem tą z normalnymi gwintami. Ale okazało się, że szwaby nie zapakowali tamtych. Więc zaproponowali mi tą ciut droższą po starej cenie plus złączki ;D Z przesyłką za pobraniem wyszło 229zł ;> Black_war: u mnie atman siedział ponad pół roku zatopiony. Jest tani więc jak Ci nie bedzie pasował za pół roku to go wyrzucisz i kupisz coś nowego ;> Coolriver jest tani jak na 12V. Ale jak dla mnie wypadł słabo ( http://www.jet-pc.com/index.php?option=com...d=386&Itemid=65 ). I jest strasznie plastikowy (opinia ze zdjęć, nie miałem w łapach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Coolriver @ wlew/korek mod. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Coolriver @ wlew/korek mod. podoba mnie sie :) powiedz jak sie spisuje i czy miales jakies problemy z montazem? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dem Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) podoba mnie sie :) powiedz jak sie spisuje i czy miales jakies problemy z montazem? Sam, łobuzie, chyba pochlałeś jak mierzyłeś rozmiar topu pompki :lol: bo zrobiłeś mi za duży i musiałem go przycinać. Na szczęście operacja - jak widać - się powiodła :D Spisuje się nie wiam jak, bo od jakiegoś już czasu używam Lainga, ale zmodowana pompeczka przeszła 24 godzinny test szczelności i przeszczep pięknie się przyjął ;) Edytowane 16 Maja 2006 przez dem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ładnie Ci ten przeszczep wyszedł ;) A i pompka zadowolona pewnie bo moze więcej papu na raz podczas napełniania przyswoić ;) :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 (edytowane) Sam, łobuzie, chyba pochlałeś jak mierzyłeś rozmiar topu pompki :lol: bo zrobiłeś mi za duży i musiałem go przycinać. Na szczęście operacja - jak widać - się powiodła :D Spisuje się nie wiam jak, bo od jakiegoś już czasu używam Lainga, ale zmodowana pompeczka przeszła 24 godzinny test szczelności i przeszczep pięknie się przyjął ;) specjalnie... lepiej przyciac kawalek niz dosztukowac ;) Edytowane 16 Maja 2006 przez samhain Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
...John Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 Ja bym tego nie nazwał modem, tylko koniecznością!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JROX Opublikowano 16 Maja 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2006 CIIICHO. Teraz dem może się nazwać moderem ;) :lol: B) Nie odbieraj mu tej przyjemności Bez obrazy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 (edytowane) Kiedy można liczyć na dostępnośc nowej wersji pompki? Czy ktoś coś wie? Samhain napisz prosze jakieś info bo ciągle czekam i myśle, że nie tylko ja :) Edytowane 25 Czerwca 2006 przez bobson37 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 pisze info: nadal nie powiem NIC kompletnie... jak bede mial PEWNE i 100% potwierdzone info - dam cynka :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 25 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Czerwca 2006 No mi tez strasznie zalezy na coolriverze... Do mojego WC pozostala mi jedynie pompka do kupienia... A moze chcialby sie ktos pozbyc Coolriver'a, jak co to PW! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobson37 Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 No mi tez strasznie zalezy na coolriverze... Do mojego WC pozostala mi jedynie pompka do kupienia... Taka sama sytuacja jest u mnie, tylko pompka mi brakuje i zamykam kompa. Mam nadzieję, że przed koncem wakacji pompka sie pojawi. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 a ktoś was namówił na tą pompke :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SarmaX Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kamil, no chyba, ze moglbys mi polecic rownie tania, wydajna, cicha, mala pompke, to sie odczepie od coolrivera :P NAprawde niekt nie chce sie jej pozbyc :D ciekaw jestem dlaczego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 26 Czerwca 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Czerwca 2006 Kamil, no chyba, ze moglbys mi polecic rownie tania, wydajna, cicha, mala pompke, to sie odczepie od coolrivera :P NAprawde niekt nie chce sie jej pozbyc :D ciekaw jestem dlaczego :P ja mam teraz 3 bloki i chłodnice, a pompka jest na 5v super sprawa, bo i tak wentylatory ją zaguszja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...