7U8 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 1. a64 3,2 venice 2xA-data 512 leadtek gf7800GT 2. opteron 144 PAMIEC GEIL ULTRA-X WINBOND BH-5 2x512MB X800GTO MODOWALNE 16 potoków VIVO 256MB PCI-E 3. a64 3,2 manchester (selekt od PITera) PAMIEC GEIL ULTRA-X WINBOND BH-5 2x512MB X800GTO MODOWALNE 16 potoków VIVO 256MB PCI-E w kazdym mobo DFI LANPARTY nF4 Ultra-D, freezerek Arctic Cooling Freezer 64 PRO i zasilka neotec maximus 440W Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja bym wachał się tylko między 2 a 3 :) Opteronki na s939 mnie interesują :> ale z drugiej strony selekt od PITera to gwarancja wydajności ;D no i ta karta wystarczy Ci spokojnie do grania :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Chyba najlepiej nr 3, ale nr 2 tez jest dobry... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja bym wział 2 z grafa od tego 1. Po prostu 7800GT wymiecie kazdego nawet zmodowanego x800gto. A jesli nie bedziesz miał na tyle kasy zeby wziac i optrona i 7800gt to bierz zestaw 1 bo w grach wazniejsza jest szybka grafa a ten venice i tak powinien sie ładnie krecic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Ja bym brał 3 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7U8 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Mnie też ciągnie do tego 3ciego. Moze i w grach bedzie ten 1szy wydajniejszy ale jak za rok zobacze ze kosztuje 500-600zł, to lekko zle sie poczuje ;-) Zestanawiam sie tylko czy te pamieci na pewno sa najlepszymi jakie mozna dostac za ta cene. Chce je puscic na 270mhz z jakimis fjanymi timingami :P co myslicie o tych A-datach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Z tego co wiem, to te ultra-x nie lubia cl 2,5, wiec a-daty bylyby dobrym wyborem :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 W to ze za rok bedzie kosztował 600zł nie wieze moim zdaniem gdzes koło 1000zł. Ale to oczywiscie twoj wybor ja napisałem co moim zdaniem jest najlepsze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7U8 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 wiec zdecyduje sie chyba na zestaw nr.3 tyle ze jednak mnie bedzie chyba stać na lepsza zasilke^^ (tagan 480-U01) Pamiątki to pewnie będą zamiast tych geilow A-DATA VITESTA 2x512 DDR500 mobo of koz DFI LANPARTY nF4 Ultra-D, rzeczy do ktorych jescze mam watpliwosci to: dzwiekowka sb audigy 2 oem buda: Thermaltake Soprano Window Black palnik dvd "pajoner" 110dbk oem no i monitor, ma byc 17 crt ew. 19, ale chyba lepiej dobra 17, mialem na oku jakiegos samsunga co polecali (chyba to był Samsung SyncMaster 797 MB) ;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 A nie lepiej LCD 17??? Nagryware to bym lg 4167b polecil. Co do budy tez taka mam i chyba lepszej w tej cenie nie znajdzeisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 jak już chcesz adata to tylko vitesta 566 albo 600 bo są na samsungach. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
7U8 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) A nie lepiej LCD 17??? Nagryware to bym lg 4167b polecil. Co do budy tez taka mam i chyba lepszej w tej cenie nie znajdzeisz. Mam teraz LCD 19' i stwierdzam ze jezeli do gier, to w to nie ide A co do tych a-data 566/600 to ile cos takiego kosztuje i skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>:P? ok mam tutaj to te, razy 2 ??? troche drozsze... a tutaj cos ciekawego http://www.vtr-hardware.com/img.php?myimg=6631_2.gif Edytowane 2 Stycznia 2006 przez 7U8 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bryken Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 odnośnie ramów to moim zdaniem najwyższe fsb nie zrewanżuje ilości i ja bym wolał mieć choćby 2gb goodramów fsb200 niż adata 1gb z fsb 300. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
torque Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja tez popieram brykena znacznie lepiej jest miec 2gb goodramów (bardzo dobra polska firma) niz 1gb szybszych ramów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leba Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja dvd wziałbym liteona chociasz wiesz ze działa to widać i słychac :D ale najlepszy bedzie sany a710 tak mysle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zestawik numer 2 jest fajnuśki, chyba lepszy będzie drugi niż trzeci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...