Skocz do zawartości
7U8

3 Zestawy, Ktory Lepszy

Rekomendowane odpowiedzi

1.

a64 3,2 venice

2xA-data 512

leadtek gf7800GT

2.

opteron 144

PAMIEC GEIL ULTRA-X WINBOND BH-5 2x512MB

X800GTO MODOWALNE 16 potoków VIVO 256MB PCI-E

3.

a64 3,2 manchester (selekt od PITera)

PAMIEC GEIL ULTRA-X WINBOND BH-5 2x512MB

X800GTO MODOWALNE 16 potoków VIVO 256MB PCI-E

w kazdym mobo DFI LANPARTY nF4 Ultra-D, freezerek Arctic Cooling Freezer 64 PRO i zasilka neotec maximus 440W

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja bym wział 2 z grafa od tego 1. Po prostu 7800GT wymiecie kazdego nawet zmodowanego x800gto. A jesli nie bedziesz miał na tyle kasy zeby wziac i optrona i 7800gt to bierz zestaw 1 bo w grach wazniejsza jest szybka grafa a ten venice i tak powinien sie ładnie krecic.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mnie też ciągnie do tego 3ciego. Moze i w grach bedzie ten 1szy wydajniejszy ale jak za rok zobacze ze kosztuje 500-600zł, to lekko zle sie poczuje ;-) Zestanawiam sie tylko czy te pamieci na pewno sa najlepszymi jakie mozna dostac za ta cene. Chce je puscic na 270mhz z jakimis fjanymi timingami :P

co myslicie o tych A-datach

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

wiec zdecyduje sie chyba na zestaw nr.3 tyle ze jednak mnie bedzie chyba stać na lepsza zasilke^^ (tagan 480-U01) Pamiątki to pewnie będą zamiast tych geilow A-DATA VITESTA 2x512 DDR500 mobo of koz DFI LANPARTY nF4 Ultra-D, rzeczy do ktorych jescze mam watpliwosci to:

dzwiekowka sb audigy 2 oem

buda: Thermaltake Soprano Window Black

palnik dvd "pajoner" 110dbk oem

no i monitor, ma byc 17 crt ew. 19, ale chyba lepiej dobra 17, mialem na oku jakiegos samsunga co polecali (chyba to był Samsung SyncMaster 797 MB) ;-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie lepiej LCD 17??? Nagryware to bym lg 4167b polecil.

Co do budy tez taka mam i chyba lepszej w tej cenie nie znajdzeisz.

Mam teraz LCD 19' i stwierdzam ze jezeli do gier, to w to nie ide

A co do tych a-data 566/600 to ile cos takiego kosztuje i skad to ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziasc</span>:P?

ok mam tutaj

to te, razy 2 ??? troche drozsze... a tutaj cos ciekawego http://www.vtr-hardware.com/img.php?myimg=6631_2.gif

Edytowane przez 7U8

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi