Rider Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Jak tak sobie siedzie przy komputerze w ciszy i spokoju (tak jak np. teraz ) to czasem slysze taki odglosc jakby ktorys z wiatrakow zmienial na chwile swoja predkosc. Czy cos jest nie tak ??? Moze to przez ktorys z podzespolow np. HDD - no bo kiedy dysk pracuje to chyba zwieksza sie pobor mocy no nie ??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiety22 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A może masz coś takiego jak na płytach ASUSa - QFun. Reguluje toto obroty wiatraka na procesorze w zależności od jego temperatury. A włącza się i wyłącza w biosie. Pozdrawiam Święty Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a moze masz nie stabilne napiecie odpowiadajace za fun?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzybu Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 albo wentyl z czyjnikeim temp ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 jak mi moj Titan samoczynnie zmieniał obroty ( sprawdź w jaims sofcie) ale tak po 1500 obr, to po kilku dniach całkiem padl i malo niezabilo to mojego Duronka 850 wiec uwazaj ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 To normalne niektore plyty gl tak maja jak nie kozystasz z kompa to zmniejsza zasilanie bo nie kozystasz z niego i nie pobiera tyle pradu. ale moze to i byc wina zasilania bo cos w nim sie j**ie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ALEX-77 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Do [gluteus maximus] są te Titany z czujnikiem Temperatury ja sobie takowego zakupiłem wygląda extra jest cały chromowany no ale cóz jak załazce kompa to mi niekiedy płyta sygnalizuje że mi sie wentyl nie kreci oczywiscie ignoruje to i daje na "Yes" jak sie winda załaduje to Pc Alert pokazuje mi 1500 obrotów fakt cichy to on jest ale wiecej niz 2850 to on sie niekreci a tem. podchodzi do 50 stopni i to bez stresu ,tak wiec odradzam tego coolerka ,przynajmniej do procka 2000 XP ALEX Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...