norbertb2 Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 W dniu dzisiejszym na moim monitorze LCD iiyama H481S pojawiła się jasny cienki jak nitka pasek wzdłuż (pionowo) wyświetlacza monitora i w niektórych miejscach tak jakby mrugał nie wiem co to jest. Może ktoś miał podobny problem. Proszę o pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Pewnie połączenie matrycy ze sterownikiem Ci padło. Najprawdopodobniej czeka Cię serwis albo gwarancja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbertb2 Opublikowano 10 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2006 (edytowane) Witam serdecznie ponownie. po przeczytaniu odpowiedzi doszedłem do wniosku że nic tylko trzeba dzwonić do producenta na szczęście w Polsce produkuja monitory tej firmy (ale nie te modele) pod Wrocławiem więc było dosyć łatwo. Zadzwoniłem pod 0800... zgosiłem reklamacje przyjechali z UPS zabrali monitor i już po 7 dniach dostałem monitor po naprawie. Było by wczesniej ale przesyłka na początku trafiła do warszawy i dopiero po mojej interwencji znalazła się tam gdzie powinna. Okazało się że w matrycy była ukryta wada. Matryca została wymieniona i na razie jest OK. Cieszę się że serwis tej firmy działa tak sprawnie i mam nadzieje że na tym skończą się kłopoty z tym monitorem. Pozdrawiam wszystkich :-P Edytowane 10 Stycznia 2006 przez norbertb2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...