qazek Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Wiem to odwieczne pytanie :D Konkurentki to : Asus A8N-SLI SE nForce4 SLI Gigabyte GA-K8N SLI nVidia nForce4-SLI Dodam że znalazłem test płyty Gigabyte na www.chip.pl wypadł on całkiem dobrze, a nawet bardzo dobrze biorąc pod uwagę cene 375zł.Asusa nie widziałem testów. Asus kosztuje nieco więcej ale za to ma lepsze wyposażenie, więcej programów i więcej funkcji w biosie. Głównie mi chodzi o płyte stabilną.Nieznacznie podkręce procka chyba że załapie kase to go zmienie ale to nie jest najważniejsze. STABILNOŚĆ tp jest ważne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 nie ten dział Podstowych zagadnień a potem do Subforum "Co kupić?" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Ja bym brał ASUSA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...