aqaz Opublikowano 1 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2006 Witam. Miałem tuer jak w opisie. Nie wykrywał stacji. Poszedł do reklamacji. Przysłali nowy. Teraz wykrywa mi częstotliwości. Ilość kanałów się zgadza z tym co wykrywa TV, ale ekran jest czarny w zakładce z kolorami wszytskie są po lewej stronie. Mogę lawirować prawo lewo nic się jednak nie zmienia. Mam gf 6800. Jak Macie jakieś pomysły to proszę o pomoc. Przewaliłem forum ale nic nie znalazłem. Z góry dzięks. PS dodam tylko że po podłączeniu pod antene zwykłego tv normalny czysty obraz się pojawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Był niegdyś temat, o braku wspomagania odtwarzania video przez 6800, zatem sprawdź różne ustawienia wspomagania video w sterownikach, jak i opcję trybu overlay w PVR. Sprawdź czy karta poprawnie działa w programie Dscaller, z różnymi opcjami wyświetlania obrazu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...