XProot Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 INSTALACJA WINDOWSA 98/ME W 2 MIN??? BRZMI NIEPRAWDOPODOBNIE ALE TO MOŻLIWE INSTALUJESZ SOBIE RAZ WINDOWSA PAKUJESZ WSZYSTKIE DRIVERY, PRZEGLĄDARKI ITP. LECISZ DO DOSA I ODPALASZ "NORTON GHOST" ROBISZ W NIM KOPIE DYSKU Z WINDĄ PO TYGODNIU GDY CI SIĘ COŚ SPIEPRZY W WINDZIE IDZIESZ DO DOSA FORMAT C: I ODPALASZ NORTON GHOST I ODPALASZ KOPIE NA PII333 KOPIE ODTWARZA W 2 MIN A POMYŚLĆIE ILE BEDZIE ODTWARZAŁ NA P4 LUB ATHLONIE XP POLECAM I ŻYCZE SAMYCH UŚMIECHÓW W WINDZIE!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mighn Taghor Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 patent stary jak świat.... stosowany np. w laptopach (fabrycznie!), a np. IBM poszedł dalej 8O Jak dostajesz kompa na HD masz ukrytą partycje z kompletnym mirrorkiem systemu razem z driverkami, i programami - problem tylo jak ci się partycje sypną, bo trzeba się z serwisem dogadać żeby wrucili legalne oprogramowanie :(, Pozatem zajmuje toto jednak troche twardziela... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emes Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Przyglup ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 a ja kombinowałem jak szybko winde postawić.... cheche ale kapa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 19 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Maja 2002 Przyglup ?hyhy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jackk Opublikowano 20 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2002 Z ghosta tyle osób korzysta, więc na pewno nie brzmi to nieprawdopodobnie :D PS. Jak nie możecie z ghostem sobie poradzić zapraszam tu http://tweak.unspl.com/forum/viewtopic.php?t=1802 Instrukcje zamieściłem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 nie reinstalowalem windowsa od dawien dawna ale taki bajer jest niezly pamietam sesje gdzie bylem zmuszony do przeprowadzania instalacji nawet 3 razy pod rzad kiedy zawsze wyskakiwal jakis blad ktory notabene nigdy wczesniej sie nie pojawial Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PhantomG Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 INSTALACJA WINDOWSA 98/ME W 2 MIN??? BRZMI NIEPRAWDOPODOBNIE ALE TO MOŻLIWE INSTALUJESZ SOBIE RAZ WINDOWSA PAKUJESZ WSZYSTKIE DRIVERY, PRZEGLĄDARKI ITP. LECISZ DO DOSA I ODPALASZ "NORTON GHOST" ROBISZ W NIM KOPIE DYSKU Z WINDĄ PO TYGODNIU GDY CI SIĘ COŚ SPIEPRZY W WINDZIE IDZIESZ DO DOSA FORMAT C: I ODPALASZ NORTON GHOST I ODPALASZ KOPIE NA PII333 KOPIE ODTWARZA W 2 MIN A POMYŚLĆIE ILE BEDZIE ODTWARZAŁ NA P4 LUB ATHLONIE XP POLECAM I ŻYCZE SAMYCH UŚMIECHÓW W WINDZIE!!! Bez urazy, ale Ameryki to ty nieodkryłeś ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 11 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2003 chciał dobrze a wy go tak zbłechtaliście ;) Ładnie to ?!?!?! :D 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 INSTALACJA WINDOWSA 98/ME W 2 MIN??? BRZMI NIEPRAWDOPODOBNIE ALE TO MOŻLIWE INSTALUJESZ SOBIE RAZ WINDOWSA PAKUJESZ WSZYSTKIE DRIVERY, PRZEGLĄDARKI ITP. LECISZ DO DOSA I ODPALASZ "NORTON GHOST" ROBISZ W NIM KOPIE DYSKU Z WINDĄ PO TYGODNIU GDY CI SIĘ COŚ SPIEPRZY W WINDZIE IDZIESZ DO DOSA FORMAT C: I ODPALASZ NORTON GHOST I ODPALASZ KOPIE NA PII333 KOPIE ODTWARZA W 2 MIN A POMYŚLĆIE ILE BEDZIE ODTWARZAŁ NA P4 LUB ATHLONIE XP POLECAM I ŻYCZE SAMYCH UŚMIECHÓW W WINDZIE!!! Bez urazy, ale Ameryki to ty nieodkryłeś ;) Moze i nie, ale wielu slabo zaawansowanych userow , nie zna mnustffa roznych trickow/kruczkow , ulatwiajacych zycie i obsluge OSa. Zamiast krytykowac i wysmiewac sie z kolegi, napidsalbys cos sensownego i wnoszacego do tematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 to ja napisze ;) : 1. temat bardzo stary ;) 2. bylo o tym na forum juz duuuzo tematow ;) ale musze sie zgodzic z reed'em ze nie kazdy zna wszystkie sztuczki kruczki windowsa, wiec proponuje grupie faq stworzyc arta nt. usprawniania windowsa itp. ;) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crazy_Ivan Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Stary temat ale w kwesti formalnej :wink: - szybkość przywracania nie zależy od procesora tylko od wydajności dysku i ew. CD-ROMu (jeśli ghosta mamy na płytce). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja jeszcze dodam ze predkosc przywracania zalezy w najwiekszej mierze od uzytej kompresji ( w gohst sa 3 ) i to jest najwazniejsze no i jeszcze predkosc dysku lub cdka. A i nie powinno sie instalowac driverow i robic gohsta bo jak wiemy drv. sie zmieniaja dosyc czesto. Lepiej jest zainstalowac sys. i zrobic obraz czystego systemu bez drv. bo potem latwiej doinstaloac sobie drv niz nakladac drv na siebie labo robic nowy obraz co jakis czas. A i w 2 min to sie rozpakuje jak sie da najmniejsza kompresje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 e dajcie linka do tego ghosta .... bo znalesc nie moge ..z gorki dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fulko Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ja robie na drive image jest tak samo wygodny (mnie nawet bardziej pasi) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mongothealien Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 a ja sobie lubię popatrzeć jak mój kawałek blacy, cyny i krzemu budzi się do życia w pół godziny. pozatym zawsze wychodzą nowe stery a powroty do przeszłości są nie dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ta a jak np. zaisnasalujesz nowe stery wersja beta .... a tu kicha i co woliszs 30 min czekac czy 2 ? ja dwie bym wolał ale kurde nie ma tego ghosta i znalec nei moge a nikt tu ;linka nie che dac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 ta a jak np. zaisnasalujesz nowe stery wersja beta .... a tu kicha i co woliszs 30 min czekac czy 2 ? ja dwie bym wolał ale kurde nie ma tego ghosta i znalec nei moge a nikt tu ;linka nie che dac bo to nie jest warez ;) a norton ghost to progs komercyjny 8) a co do drive image to jest chyba dodawany do plyt solteka ale nie pamietam bo zgubilem te cd ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 norton ghost dodaj do epox 8rda/8rda+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 juz mam teraz tylko przetestowac ...ale szkoda mi narazie formata robic poczekam az cos padnei w sys ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Ja przeinstalowywuje system tylko jeżeli wymieniam sprzęt i winda po wymianie zaczyna źle chodzić - tak, to mogę kilka lat jechać na tym samym - Win 2000 rulez! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Aaaaa co wy macie okres z odgrzebywaniem tematow sprzed roku czy co ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Aaaaa co wy macie okres z odgrzebywaniem tematow sprzed roku czy co ;/ wlasnie to jakas epidemia perly z lamusa ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Aaaaa co wy macie okres z odgrzebywaniem tematow sprzed roku czy co ;/ O rzeczywiście, nie zauwazyłem - nie wiem czemu ludzie nagle wyciągaja stare tematy - może nie da się już nic nowego napisać :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szpak Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 o własnie chyba o to chodzi a do tego na tym forum nie ma wkołko tego samego słakadu ..jest mnustwo nowych ktorzy nie bawia sie ukanie czegos z przed roku bo i po co w ciagu roku mogło sie to 100 razy zmienic ..poprostu teraz bedzi mania nowych starych tematow i juz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 12 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2003 A czesto robi to ta sama osoba ! nie bede pokazywal palcem, ale.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 INSTALACJA WINDOWSA 98/ME W 2 MIN??? BRZMI NIEPRAWDOPODOBNIE ALE TO MOŻLIWE INSTALUJESZ SOBIE RAZ WINDOWSA PAKUJESZ WSZYSTKIE DRIVERY, PRZEGLĄDARKI ITP. LECISZ DO DOSA I ODPALASZ "NORTON GHOST" ROBISZ W NIM KOPIE DYSKU Z WINDĄ PO TYGODNIU GDY CI SIĘ COŚ SPIEPRZY W WINDZIE IDZIESZ DO DOSA FORMAT C: I ODPALASZ NORTON GHOST I ODPALASZ KOPIE NA PII333 KOPIE ODTWARZA W 2 MIN A POMYŚLĆIE ILE BEDZIE ODTWARZAŁ NA P4 LUB ATHLONIE XP POLECAM I ŻYCZE SAMYCH UŚMIECHÓW W WINDZIE!!! Nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba nie trzeba robic format c: mozna normalnie bez formata ale moze sie myle dawno nie uzywalem ghosta Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mosciak Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Nie wiem czy dobrze pamietam ale chyba nie trzeba robic format c: mozna normalnie bez formata ale moze sie myle dawno nie uzywalem ghosta racje masz. kladziesz to na poprzedni system i po sprawie ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 a tak na marginesie jaki jest stopien kompresji? jezeli np zrobie zrzut ghostem... to ile bedize to zajmowalo? zakladamy ze po instalce i wrzuceniu driverow wszystko zajmuje ok 2GB Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2003 Maxymalny stopien kompresji to ok 50% Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...