kiciuleczek Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ja bym wziela 9800pro! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) A wiec jutro kupuje sobie u siebie w miescie (Białystok) tego gf od leadteka, nastąpiła jednak mała zmiana zamiast dely będe miał modecoma 350w jako zasilacz. I tu jest pytanie czy on to pociągnie??spojż na mój konfig :) :D B) :razz: :rolleyes: :lol2: Edytowane 5 Stycznia 2006 przez HeatheN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Wiesz ja niewiem czy to gtf czy feel czy jakos tak poprostu okazało sie ze tam mają tą kartę wiec lepiej ORT: <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span> ją na miejscu niż przez wysyłke to pomyślałem że zasilacz tez przy okazji wezme. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 no tak po co tracić kasę. A co do zasilki obstawiam że to modecom 350W rev2 (z 120mm wentyl) jesli jakis feel,deer, itd to nie dotykaj:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Sory że pisze dwa posty pod rząd ale znalazłem strone internetową tego sklepu. Wiec tak ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury bedzie lepszy http://skleppc.pl/index.php?m=item&id=7245...R%20355W%20Q355 http://skleppc.pl/index.php?m=item&id=4361...z%20FEEL%20350W. http://skleppc.pl/index.php?m=item&id=7372...0Take.Me%20350w Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Sory że pisze dwa posty pod rząd ale znalazłem strone internetową tego sklepu. Wiec tak ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ktury bedzie lepszy http://skleppc.pl/index.php?m=item&id=7245...R%20355W%20Q355 http://skleppc.pl/index.php?m=item&id=4361...z%20FEEL%20350W. http://skleppc.pl/index.php?m=item&id=7372...0Take.Me%20350w Jezu, wszystkie trzy to szajs. Bierz Fortrona 350W, albo lepiej DELTE (troche drozsza) i bedziesz zadowolony. Ile tam Cie ta wysylka wyniesie, a bedziesz mial pozadna zasilke na lata, a nie do najblizeszej burzy :) Edytowane 5 Stycznia 2006 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 Kurde w tym prolblem że jestem nie pełnoletni a rodzice niezbyd sie zgadzają na allegro. Wiesz co potrafi zdziałac poczta polska Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DziubekR1 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 (edytowane) Kurde w tym prolblem że jestem nie pełnoletni a rodzice niezbyd sie zgadzają na allegro. Wiesz co potrafi zdziałac poczta polska Ja tez nie bylem pelnoletni jak zaczalem kupowac na allegro :) Moim zdaniem nie masz sie czego bac. Najtanszy dobry zasilacz w sklepie to wydatek 100zl, a na allegro masz takiego samego Fotrona za 50zl. Powiedz to rodzicom, po drugie powiedz, ze to sprzedaje kolo z mnostwem komentarzy. Napewno Cie nie "wydyma". Tylko pamietaj, jak bedziesz musial wplacic kase to tylko przez bank. Taki przelew idzie 1-2dni, bo przez poczte to 1-2 tyg. :) A najlepiej jak by koles wyslal "Za pobraniem" i bys zaplacil przy odbiorze. Edytowane 5 Stycznia 2006 przez DziubekR1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Jak nie poprzez Allegro to zamow w ich sklepie :) http://www.next.pl/go/_info/?id=486 Dodam raz jeszcze zasilacz wymiata jak za ta cene.Ale to juz twoja sprawa i ja namawiac cie nie mam zamiaru. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Devil wielkie dzięki kupiłem tą delte na ich stronie teraz czekam tylko na dostwe:D Kurde czutam tak sobie te testy tych obu kart i teraz sie wacham czy nie zmienic swej decyzji. Znalazłem radeona 9800 pro za 455 zł w arche czy jakos tak. Wescie mi wrescie jak to jest z tymi kartami bo już wogule nie kapuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Przeczytaj sobie test egieldy (link byl wczesniej podawany) dotyczacy obydwu kart i zobacz, ktora karta Ci bardziej pasuje. Dosyc duzo tytulow bylo poddanych testom. Wybierz ta ktora w grach, ktore najbardziej lubisz (najczesciej grasz) wypada lepiej. Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 oj rafael ja czytałem ten test i praktycznie w kazdej grze wypada lepiej radeon nie licząc malych przypadków gdzie troche przewaza gf. Ja z tych gier najbardziej grałbym w CS:Source i NFS:MW Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 W tych grach Radeon bedzie sie lepiej spisywal. Wiadomo, ze gry na silniku HL2 lepiej wypadaja na produktach ATI i to samo tyczy sie serii NFS (Underground 1/2, Most Wanted). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 No własnie ale wiesz, już mam zaklepanego tego gf i niewiem czy tego wyboru nie będe długoooooo żałował :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 (edytowane) Nie bedziesz. Roznice tu sa niewielkie. No poza tym ze GF radza sobie lepiej w DooM 3 no i 6600GT ( o ile dolozysz do niego bo za 400 to raczej nie dostaniesz :) ) ma Pixel Shader 3.0. Ale jak nie grasz na max detalach to nie widze roznicy.Oba wybory beda dobre. Edytowane 6 Stycznia 2006 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 No własnie ale wiesz, już mam zaklepanego tego gf i niewiem czy tego wyboru nie będe długoooooo żałował :/kup zagraj dostaniesz ślinotoku i przestaniesz marudzić... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Heathen twoje podejscie naprawde mnie rozawala. Ty zawsze jestes na luzie. Dzieki za wszystkie odpowiedzi gf bede miał w poniedziałek a delte w tygodniu. Jak bede miał już ten sprzęt w swoich łapskach to zram relacje. Narazie szykuje sie do modu mojego codegena :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Spoko:) Luz bluz i tak będziesz zadowolony. Domyślam się że teraz masz coś pokroju g4mx (może lepiej nie wiem) Więc jak zobaczysz 6600 w akcji to padniesz:P Owszem radek w w-wy grach byłby trochę lepszy ale imho nie ma czego żałować. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 gf4mx chciałbym to miec narazie mam cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79250565 wiec rużnica bedzie ogromnaaaaaaaa aż strach sie bać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HeatheN Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 gf4mx chciałbym to miec narazie mam cos takiego http://www.allegro.pl/show_item.php?item=79250565 wiec rużnica bedzie ogromnaaaaaaaa aż strach sie baćmożesz wylewu dostać jak zobaczysz np CHAOS THEORY:P lece w kime:) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 No bedzie napewno roznica spora :) Ja sam bym wzial 6600 i go wykrecil ,albo GT i tez krecil ,ale mam juz radka i nie zaluje :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Hehe devil ja przez pierwsze 2 miechy nie będe nic krecil chcem potestowac karte na standardzie:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 Na DF chlodzeniu tez mozesz nieco podkrecic. Zawsze to te 3-4 klatki wiecej :D Zalatw sobie rthdribl 1.2 i testuj po O/C :) Ja sam na DF mialem 380/680@400/700 i szlo piknie ,ale wiadomo ze kazda grafa inaczej sie kreci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 6 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2006 6600 nie oplaca sie miec na standardowych taktowaniach i marnowac jej potencjal ;) Mam nadzieje, ze bedziesz zadowolony z zakupu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Devil co to jest te rthdribl 1.2 ? A tak ogulnie jak tylko bede miał kase to kupuje pentagrama na karte tylko niewiem czy miedz czy miedz-aluminium a i doteko z boku w budze bede miał nawiew przez 120 na karte. Czego sie nie robi zeby chociaż troche miec bespieczeństwa :D <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 No lepiej miedz. Dodatkowy wiatraczek wiejacy na karte tez nie zaszkodzi. Tu masz rthdribl 1.2 Dobry na artefakty :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) Wiesz mi z podkrencaniem sie nie spieszy bede to robił co 5 mhz i dokładnie sprawdzał chyba ze jest jakas granica kturą moge bespiecznie osiągnąc. A jeszcze jedno jak zrobic aby odblokowac czujnik temp. i podniesc napiecie czytałem ze trzeba wgrac biosa od wersji gt a mam jeszcze pytanie czy mozna dodatkowo ustawic jakies dobre timingi pamieci?? dotego pisze w wymaganiach rthdribl 1.2 ze trzeba miec pentiuma albo celerona a ja mam athlona xp Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Rengor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Poczytaj sobie :) http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=108966 EOT Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rengor Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 Czełowieku tam jest 149 stron myślisz ze czegos nie przeocze?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 7 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2006 (edytowane) [OT]Jakbys wzial radeona mialbys "tylko" 115 stron do przeczytania ;) [OT] Edytowane 7 Stycznia 2006 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...