sawyer188 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 siemka mam poważny problem ponieważ musze do środy swoja stronke internetowa.Będzie ona o 50 cencie najpewniej.W związku z tym nasuwa mi sie pytanie jak wstawic do niej podkład dźwiękowy midi wav czy mp 3 nie wiem sam ;] dlatego prosze o pomoc :):):) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
el_gringo_dado Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 <BGSOUND SRC="ścieżka dostępu do pliku dźwiękowego"> # Ilość powtórzeń: <BGSOUND SRC="ścieżka dostępu do pliku dźwiękowego" LOOP="k"> gdzie "k" oznacza ilość powtórzeń (dla k="infinite" jest to nieskończoność). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 wstaw malego flasha z muza i equalizerem ;o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sawyer188 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Moja wiedza na temat tworzenia stron w skali o 0-10 to 2 ;].Więc pomysł z fashem odpada :oops: :oops: :oops: możecie mi polecić najprostszy program do tworzenia www? narazie korzystam z pająka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flo3 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 frontpage Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PelzaK Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 kolejna strona którą wyłącze po usłyszeniu sygnału :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m4r Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 <BGSOUND SRC="ścieżka dostępu do pliku dźwiękowego"> # Ilość powtórzeń: <BGSOUND SRC="ścieżka dostępu do pliku dźwiękowego" LOOP="k"> gdzie "k" oznacza ilość powtórzeń (dla k="infinite" jest to nieskończoność). Czego nie polecam, bo przeglądarki nie umiom (lol) tego buforować i trzeba czekać aż się cały plik załaduje. Efekt jest taki, że czasem może nie zdążyć zacząć grać :lol: Inna sprawa: używał ktoś tego i sprawdzał czy działa z mp3? Jak się uczyłem html to działało to bodajże tylko z midami i wave. wstaw malego flasha z muza i equalizerem ;o Jedyny słuszny sposób. Ale słuszny tylko przy umieszczeniu na flashu przycisków "play", "stop" i scrollbara z głośnością. No i po załadowaniu ma albo grać cicho, albo wcale ;) możecie mi polecić najprostszy program do tworzenia www? narazie korzystam z pająkaI przy pająku na razie pozostań, bo jest po polsku, a poza tym żadnego programu się nie nauczysz w 2 dni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystery Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 jeżeli nie można będzie wyłaczyć muzki w czasie jej przeglądania to już lepiej nie rób jej wcale, bo zdecydowaną większość internautów* poprostu to irytuje a nawet wkurza (na przykład mnie :P ). pomysł z flashem jest bardzo dobry i sprawdzony. pozdrawiam mystery » Naciśnij, żeby pokazać/ukryć tekst oznaczony jako spoiler... « * tak mi się przynajmniej wydaje że większość z nas tego nie lubi, opinie wszystkich kolegów z grupy i nie tylko zdają sie to potwierdzać :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...