ziupo Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Witam Posiadam mobo gigabyte'a model 7n400s-l i muszę w jak najbliższym czasie (jutro, najpóźniej pojutrze) kupić dysk twardy. Nie wiem tylko który wybrać, czy jest sens brać coś z sata2, skoro ja nawet ne iwiem czy ta płyta go obsługuje, czy sata1. Jaki dysk byście polecili. Obecnie mam na oku WD Caviar WD1200JS. aha dysk o cenie do 270zł max! zarówno 80 jak i [jesli się znajdą] 120gb. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 O ile dobrze widzę, to w przylepionych jest taki wątek jak "Co kupić". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) dzieki za upomnienie i mala prosba do moderatora/administratora, czy mozna przeniesc temat do Tweak.pl - Forum Dyskusyjne > Najważniejsze > Podstawowe Zagadnienia > Co kupić? ? Edytowane 3 Stycznia 2006 przez ziupo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Samsunga spinpoint bierz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziober1 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 O ile dobrze widzę, to w przylepionych jest taki wątek jak "Co kupić".Nie no Excray rządzisz:D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...