MeHow Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Czy ktos z was czytal ta ksiazke? Co o niej sadzicie? Moim zdaniem... hmmm... jezeli kultura bedzie zmiezac w takim kierunku, to ja przestaje czytac ;(. Dla wszystkich, ktorzy nie wiedza co to jest ten tytul... Jest to ksiazka napisana przez maturzystke... wszystko byloby w niej normalnego, gdyby nie byla ona pisana slangiem mlodziezowym, bez zadnych zasad gramatycznych. Ciagle jest q...owanie, a bohaterowie sa ciagle naspeedowani. Z reszta... kazdemu polecam do przeczytania jako zjawisko. Zapraszam do wypowiedzi tych, ktorzy czytali ta ksiazke BTW :D :D :D To jest moj 600 post :D :D :D Pozdr MeHow Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Przereklamowane gowno. Kilku "krytykow" sie zachwylilo i nagle okazalo sie ze ludzie to czytaja. Jesli to ma byc obraz mojego pokolenia to ja to <span style="color:red;">[ciach!]</span>le - nie zycze sobie zeby ktos uwazal opisanych postaci za obraz MOJEGO pokolenia. Nie mowiac o tym ze za cholere nie jestem w stanie zrozumiec przeslania skad 3 paskowiec momentami cytuje poezje - jakas alternatywna rzeczywistosc chyba Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Skasuje kilka, i znow bedziesz musial sie natrudzic zeby miec 600 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Skasuje kilka, i znow bedziesz musial sie natrudzic zeby miec 600 ;)Terroryzujesz nam uzytkownikow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baltazaar Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Skasuje kilka, i znow bedziesz musial sie natrudzic zeby miec 600 ;) "zachowal sie bardzo nie ladnie ..." Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ahhh ten nasz Grzesio... :) obejrzyj sobie Potwory i Spolke... w wersji polskiej ... tam tez byl Grzesio ;) ;) ;) Grzesiu... ty nie badz taki aktywny... czas swiat nadszedl :D :D :D z rodzinka pogadaj ;) a nie mnie tu swiatecznie chcesz pozbawic zaszczytnego miana ZAAWANSOWANEGO UCZESTNIKA :D Jeszcze raz udanych swiat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Relax, dzisiaj nawet ja przemawiam ludzkim glosem ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MeHow Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Hehe :D no i co Grzesiu mozemy teraz pogadac? ;) ;) ;) BTW czytam ksiazke Maslowskiej (in progress) i coraz bardziej stwierdzam, ze ona to na jakis prochach pisala :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 cudownie faza faza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacek Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Grzesio, od kąd zostałes tym terrorystą, tłuczesz posty jak szalony ;) ps. Graham_ no nie, przestań tyle pić to moze zaczniesz pisać coś na temat ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lookout Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Osobiscie nie czytalem tej ksiazki ale slyszalem (byla czytana w radiostacji, mojej ulubionej rozglosni) i powiem tak (jestem mniej wiecej w wieku autorki) ta ksiazka to potworne gowno (tu sorry ale nie da sie inaczej opisac) tylko rzuca zle swiatlo na nastolatkow itd.itp. nie ma sie co rozpisywac... Pozatym zostala wydana jak to ktos wczesniej napisal jako 'zjawisko'. Sprzedajac sie w nakladach takich w jakich sie sprzedala ukazuje ze WSZYSTKO mozna sprzedac, wystarczy odpowiednie dzialanie mediow i krytyki. Nie wiem kim jest autorka, ale no... szkoda mi jej bo wiem ze wielu ludzi do okola ktorych znam (i prawdopodomnie zyja oni w podobny sposob) napisalo by (ja pewnie tez) duzo , duzo , duzo lepsza ksiazke ....... gdyby sie im tylko... chcialo :) PS: W radiostacji ksiazka byla czytana przez autorke i jej brata (bodaj) i musze powiedziec ze nie wiem jak ona ją napisala skoro bardzo cieeeeezko szlo jej czytanie :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 cudownie faza faza ile juz cudownych postow napisales - Apropos Grzesia to chlop ma miano terroristy i je wykozystuje - o tylko zeby tego posta nie zdelejtował... cudownie NIE>??? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...