agatrixxx Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 mam problem z zapora systemu, zapora sama sie wyłaczyła i nie moge juz jej właczyc... Wyskakuje komunikat " z powodu niezidentyfikowanego problemu system windows nie może wyswietlic uprawnien zapory systemu windows"... temat był już kiedyś poruszny ale nic z niego nie wynikło podejrzewam jakis wirus.. ale komp jest niby czysty;/ :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
killero Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) Witam. ja mam identyczny problem system jest po formacie swiezutki i pojawia sie to samo co u agatrixxx, z tym ze nie moge odpalic nawet internetu. Pomóżcie NAAAAAAAAAAAAm Edytowane 2 Stycznia 2006 przez killero Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HELLBOY Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja miałem taki trik że co uruchomiłem kompa to się okazywało, że zapora windowsa jest wyłączona. Zainstalowałem SP2 i problem znikł. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...