Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Wiec mam nazwisko osoby wiem w jakim miescie mieszka ale nie mam pojecia jak zdobyc jej numer ....... postanowilem wiec znalezc jakas internetowa ksiazke telefoniczna ale nie wiem narazie spelzlem na niczym ...... owszem moglbym wejsc na kanal na ircu o nazwie #cityname* *nazwa miasta i poprosic kogos zeby sprawdzil w realnej ksiazce ale doszedlem do wniosku ze nie bede rzucal nazwiskiem na lewo i prawo . JEzeli znacie jakies adresy virt ksiazek tel bylbym wdzieczny za wskazowke . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 A moze zadzwonisz na informacje miedzymiastowa??Jak znasz ulice na ktorej mieszka to problem z glowy Pozdrawiam Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidian Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp Polecam jeszcze ta internetowa ksiazke :) Ale nie wszytskich znajduje notabene moj numer tam jest :twisted: Pozdrofka Davidian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
werki Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp Polecam jeszcze ta internetowa ksiazke :) Ale nie wszytskich znajduje notabene moj numer tam jest :twisted: Pozdrofka Davidian Mnie tam nie ma :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp Polecam jeszcze ta internetowa ksiazke :) Ale nie wszytskich znajduje notabene moj numer tam jest :twisted: Pozdrofka Davidian Mnie tam nie ma :( Mnie tez :o i ciesze sie z tego :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp Polecam jeszcze ta internetowa ksiazke :) Ale nie wszytskich znajduje notabene moj numer tam jest :twisted: Pozdrofka Davidian Mnie tam nie ma :(a ja jestem :D moze masz zastrzezony numer albo zle dane wpisujesz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Mnie nie ma, ciekawy czy to dlatego, iz zalegam tym zlodziejom z oplata od pol roku i nie mam zamiaru uiszczac :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 heh znalazłem ulice na ktorej Marco mieszka hehe ( i tak wam niepowiem ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 heh znalazłem ulice na ktorej Marco mieszka hehe ( i tak wam niepowiem )tez juz mam ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 RS - ulica moze jest ale wiesz akurat moje numery sa zastrzezone i ich tam nie ma a pozycji Marek Pieróg ul. Romera nie znam ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp Polecam jeszcze ta internetowa ksiazke :) Ale nie wszytskich znajduje notabene moj numer tam jest :twisted: Pozdrofka Davidian Mnie tam nie ma :( a ja jestem :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 RS - ulica moze jest ale wiesz akurat moje numery sa zastrzezone i ich tam nie ma a pozycji Marek Pieróg ul. Romera nie znam ;P hehe i tak Cie dopadniemy :twisted: :twisted: :wink: 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 RS - ulica moze jest ale wiesz akurat moje numery sa zastrzezone i ich tam nie ma a pozycji Marek Pieróg ul. Romera nie znam ;P hehe i tak Cie dopadniemy :twisted: :twisted: :wink: 8) Musial bys po wsiach szukac ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tobiasz Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 mnie nie ma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 RS - ulica moze jest ale wiesz akurat moje numery sa zastrzezone i ich tam nie ma a pozycji Marek Pieróg ul. Romera nie znam ;P hehe i tak Cie dopadniemy :twisted: :twisted: :wink: 8) Musial bys po wsiach szukac ;P:wink: :P :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 gosc sie pytal czy znacie - a wy piszecie czy ktos jest czy nie ma LOL :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Marek Pieróg marek.pierog@*.pl +48 60? 0?5 3?0 / +48 ?1 ? ?2 ?2 ?8 a moze to ten numer ? ;) ps adres podalem na pw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 mnie tez nie ma tzn polskeigo numeru ! :P tam niem a nowych aktualnych nomerow znalazlem moja babacie od 5 lata nei meiszka pod tym adresem ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 9055445135 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 to domnie ten 905 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Ty mi to powiedz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Marek Pieróg marek.pierog@*.pl +48 60? 0?5 3?0 / +48 ?1 ? ?2 ?2 ?8 a moze to ten numer ? ;) ps adres podalem na pw Zdecydowanie blizej ;) CHociaz ciagle nie wszystkie ;) stacjonarne sa od 7 do 9 koncowki i jeszcze 426 96 xx ;P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 chyba zly numer napewno ale ktory polski czy w ca ?? bo wca faktyczbnie sie zaczyna 905 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 o kqrwa to muj numer z kad masz ?? jestes znajomym ?? hmm bo ! tel nei jest zapisane na moje nazwisko ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 o kqrwa to muj numer z kad masz ?? jestes znajomym ?? hmm bo ! tel nei jest zapisane na moje nazwisko !Rejestrowales domene na siebie mamy nawet xxxxxxrose Ave.S. Hamixxxxx, Ontario tutaj kod pocztowyCA wredne prawda ;) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a nooo to nume sie tylko zgadza :-) bo teraz mieszkam w Burlington :-) ale nie pomyslalem o tymm :-) ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Phil Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a nooo to nume sie tylko zgadza :-) bo teraz mieszkam w Burlington :-) ale nie pomyslalem o tymm :-) !niemasz sie czym przejmowac to nie Ciebie ograbimy ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Kurcze, fajnie, moze mnie tez ktos namierzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ndx Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 a nooo to nume sie tylko zgadza :-) bo teraz mieszkam w Burlington :-) ale nie pomyslalem o tymm :-) !niemasz sie czym przejmowac to nie Ciebie ograbimy ;) :P Kardnijcie ubezpieczone jest all tylko zeby was nei zlapali !! ja chce nowy telewizor i komputer za odszkodowanie :-) wiecej info na priv :-) :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...