KWS89 Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Mnie tam nie ma a mam w tum gofnie aż 3 numery ISDN Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 CHyba chciales powiedziec 3 MSNy na jednej linii BRI ;P Tez mam wygodna sparawa bo sa z puli numeracji miejskiej i nie trzeba kombinowac. Plus analog jeszcze do SDI w domu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 nom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Azzazel Opublikowano 30 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2002 Mnie tam nie ma pod zadnym adresem pod ktorym moglbym byc tak samo nie ma znajomych i polowy rodziny mojej :) :) i cale szczescie :P (nie ma to jak tespa :P :P ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ruido Opublikowano 9 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Stycznia 2003 Nie zeby mi sie to nazwisko nie podobalo :) obadajcie tego linka : http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp?...szukaj=+szukaj+ albo http://www.ditel.tpsa.pl/asp/szukaj_a.asp?...szukaj=+szukaj+ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuKaSeKbP Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 Mnie nie ma, ciekawy czy to dlatego, iz zalegam tym zlodziejom z oplata od pol roku i nie mam zamiaru uiszczac :lol:zobaczymy jak ci net odetną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GenghisKhan Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 cudownie kiedys mialem z kumplem faze i wzielismy ksiazke telef i brechtalismy sie z nazwisk ta jak ja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 cudownie kiedys mialem z kumplem faze i wzielismy ksiazke telef i brechtalismy sie z nazwisk ta jak ja ehhhh czasy podstawowki i te glupawki ktorych niekiedy brakuje tym ktorzy sa niekiedy zbyt duzymi luzakami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 cudownie kiedys mialem z kumplem faze i wzielismy ksiazke telef i brechtalismy sie z nazwisk ta jak ja ehhhh czasy podstawowki i te glupawki ktorych niekiedy brakuje tym ktorzy sa niekiedy zbyt duzymi luzakami a dzwoniliscie do ludzi udajac konkurs radiowy ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 a dzwoniliscie do ludzi udajac konkurs radiowy ? :)ja osobiscie nie ale na necie slyszalem juz pare mptrojek z takimi motywami (pytania co to jest dvd, cd itp :) ) za to moji 2 kumple raz o 1 w nocy (wiadomo po dyskotece nie ma co robic :P ) dzwonili po ludziach i podajac sie za fundacje "x-files" mowili ze kosmici przylecieli :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 10 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Stycznia 2003 dawno temu(SP klasa 6 czy 7 ) zadzwonilem do kumpla i zapytalem sie , do dzisiaj pamietam , cyt ,, czy to mieszkanie panstwa jakichs tam ,, lol potem w szkole zgarnalem od niego ale nigdy nie dzwonilem z roznymi konkursami czy ofertami ... do mnie dzwoniono 2 razy ; p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 NDX moze Ci ukradiemy te LCD,ktore masz? Toche za dlaeko,ael jak polak chce to potrafi:) Na lustrze zostawimy napis Nie chcielismy ale musielismy!- kumple z Tweak.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianaa_Winiecka Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 mnie nie ma :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Oooo..mamy nowa kolezanke:) Nareszcie jakies urozmaicenie! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Oooo..mamy nowa kolezanke:) Nareszcie jakies urozmaicenie!Nie badz naiwny :? Na moje oko to graham Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 grzesio - brawo za dociekliwość :) Gdzie nie spojrze to dialog.lublin :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Adrianaa_Winiecka Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 wiedzialem ze tak sie to skonczy ze zostane zdemaskowany najwieksza glupota bylo przyjmowanie damskiego nicka zaraz sie zarejestruje jeszcze raz chyba ze odblokujecie mi konto : graham G. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 Chyba jednak trzeba będzie zablokowac cały lublin na dialupie Dialogu :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neumann Opublikowano 11 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2003 zdejmijcie mi bana z konta graham a bedzie ok obiecuje : ) cool Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...