Akropol@oc Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Witam, mam takie dośc durne pytanko na które sam nie mogę sobie odpowiedziec, dlatego Was pytam. Mianowicie: czy nie zaszkodzi bezpośrednie podłączenie gnaizda molex (4pin) do karty graficznej (X800 GTO AGP), czy tylko przez przejściówkę daną przez producenta karty g., jesli "nie" to po co daje ją producent karty? :blink: Za info dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akropol@oc Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dobra może krótko, czy używacie tych przejściówek które są razem z kartą????????, bo ja mam tyle kabli w kompie ze chętnie bym ja wyp....lił :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WormBoy Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Po pierwsze primo-nie pisz dwóch postów pod rząd tylko edytuj poprzedni Po drugie primo -przejściówki są dla tych ,którym brakuje złączy(molexów , czy innch),więc jeśli masz wolne złącze to przejściówka może śmiało leżeć w szufladzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=drake=- Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 przeciez to nie ma znaczenia jeśli dosięga kabel to po co przejściówka nie ma znaczenia chyba ze do tego samego kabla masz podlaczony jeszcze dysk lub cos z wtym stylu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Możesz ją wyp....ć :) To żadna przejściówka tylko taki jakby przedłużacz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Akropol@oc Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dzięki, nie miałem pewności, bo tak w sklepie sobie pytałem i dostałem odpowiedz "alez tak oczywiście, po to ją producent daje" a mi zong na twarzy i konsternacja, dlatego was pytałem. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...