KWS89 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Siema! Mam Windowsa XP na jednej partycji i Debiana na drugiej. Zainstalowałem wszystko myśląc ze zabangla tak jak powinno ale nie. Musiałem zostawić inteligentnie dysk z windozą na taśmie i Debian zainstalował mi GRUBa i mam pole wybory XP i D. Jak możnaby usunąć D. tylko żeby nie zepsuć XP. D. jest na drugim dysku, spoko- format i po sprawie... Ale jest checa, po odpięciu dysku z D. komp nie wstaje(error GRUBa czy jakos tak). Czy i jak mozna wyrzucić D. z drugiego dysku zeby nie uszkodzić partycji z XP? Pozdrawiam Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sithh Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=169666 bo chyba o to chodziło? (żyjemy w POLSCE, więc piszemy PO POLSKU) Czytałem 3 razy i za cholere nie wiem o co ci chodzi!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KWS89 Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 O,oto chodzi :) Dziękuje Sithh B) I przepraszam jeżeli pisałem niezrozumiale. Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...