ar2oor Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Witam mam problem mam windows 200 i duzy dysk 200 giga (z łatką na windows zeby obslugiwal duzy dysk),skopiowalem na niego pliki po czym zreinstalowalem windowsa, po reinstalacji (czysty system)dysk niby ma dobry rozmiar lecz wiele plikow jest uszkodzonych mają nazwy typu "|┼Ď╠ÁX".ç»s". da sie cos zrobic z tym fantem ? ar2oor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 mozesz niektore odzyskac ale o zmianie nazwy na oryginal zapomnij do odzyskania np: http://www.mbm.com.pl/index.php?dir=oprogr...le=easyrecovery albo jakis freeware Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2oor Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 (edytowane) tak myslalem juz o odzyskiwaniu, ale problem mam niby z niczego, chcialbym go rozwiązac tak zeby pliki były takie jak były problem podobny do takich jakby dysk miał inny system plików i dlatego dziwne nazwy,hmm ma ktos jakis pomysł jeszcze? --- dodam jeszcze z edysk mam podzielony na partycje i w ontrack recovery dysk ma 137giga...czyli to jest chyba problem duzego dysku,jak znajde latke do tego to moze problem minie,ide szukac Edytowane 2 Stycznia 2006 przez ar2oor Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 powodzenia :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ar2oor Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dzięki i za powodzenie i za zainteresowanie troche mnie to zmotywowało do myślenia. Wydows faktycznie widzial 137 (dysk) chodz partycj epokazywał tak ze suma wielkosci dawala 200,to mnie wprowadzilo troche w błąd. w partition magicku pisalo wyraźnie ze dysk ma 137 giga,to mi dalo do myslenia ostatnia partycj ana dysku to ta na ktorej mialem niektore pliki "zepsute" ,poprostu windows obcinał te pliki. po wyedytowaniu rejestru tak zeby dysk był wykrywany "cały" dysk wszystko działa jak nalezy. Dzięki Temat mozna uznac za zamknięty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avecezary Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 w extremalnych sytuacjach pare szarych komorek wiecej zaczyna dzialac :PPPPP sam to mam czasami ^^ szkoda ze tak zadko hehe :DDD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...