bareu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 Jaką kartę graficzną kupić za 400-450zł? płyta K7VTA3 2x256mb ram maxtor 60gb i samsung 200gb zasilacz 350W Czy sensowne jast przy tej płycie kupowanie karty AGP 8x? Jaki to ma wpływ na wydajność? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 A więc tak. Zacznijmy od tego, że pomiedzy AGP x8 a AGP x4 nie ma prawie zadnej różnicy w wydajności. Możesz spokojnie kupić karte pod agp x8 a napewno Ci pójdzie prawie tak samo (różnica moze 2-3%) jak na na płycie obsługującej agp x8. Teraz jaka karta z 400-450 zł. hmm. Moim zdaniem za taką cene najlepszy bedzie GeForce 6600 który sie zmieści w 450zł. Masz tutaj linka do taniego (mimo, że to komputronik) gf6600. Gdzie indziej te karty są napewno tańsze więc poszukaj sobie jeszcze :P. Tutaj jest jeszcze link ze wszystkimi gf 6600 jaki można kupić w komputroniku. Pozdro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bareu Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 A jaką firmę możesz polecić? Co daje rozszerzenie GT przy nazwie:D? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baddo Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 DUŻO... BARDZO DUŻO :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) Fakt jest faktem ze GT jest bardziej wydajne (i to znacznie) problem w tym ze jest droższe. Jak Ci zależy możesz poszukać jakiś tańszych GT albo używanych z allegro. Ja na Twoim miejscu bym troche pozbierał jeszcze (do 600zł) i kupił coś 1857135[/snapback] DUŻO... BARDZO DUŻO :twisted: Tak btw to nie wiem po co to pisałeś :E. Najlepiej pisać 1 linijke, która i tak nic prawie nie wnosi xD! Edytowane 3 Stycznia 2006 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Jakiej firmy ten zasilacz, imo lepiej brać 9800pro z 256 bitową szyną pamięci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bareu Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 zasilacz: mode com a co do radeona to mam jakis sentyment do nvidii Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 no to bierz gf6600gt lub gf6600ge. Jest przylepiony topic o tych kartach i co chwile sie pojawiają nowe. poszukaj, poczytaj, zakup, podkręć, zdaj relację, bądz happy :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bareu Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Rozbiłem świnkę skarbonkę i raczej wezmę gt :D, ale jeszcze mnie naszło pytanie czy z dwoma dyskami uciągnie to zasilacz? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tazikk Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 ModeCom powinien pociagnac... W koncu to nie Codegen :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...