kiciuleczek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Witam! Nazywam sie Aga i jest to moj pierwszy temat na tym forum wiec prosze o wyrozumialosc! Mam taki problem ze od pewnego czasu wchodzac w internet i niemam zdiec, gifow, kolorowych linkow - wogole nie mam nic kolorowego :( nawet tych emotiikonek... aby dodac chcociazby tego posta musze probowac na slepo poniewaz widze tylko ramkie i napisy na stronie... czy moze to miec zwoazek z tym ze mam nowo utworzona siec w domu typu komputer-komputer? bo np. na drugim kompie chodzi wszystko normalnie a u mnie nie :( net jest podlaczony do mnie... nawet jak jego komp jest wylaczony to i tak niczego co kolorowe nie widze... prosze o pomoc pozdrawiam ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 W systemie są normalne kolory :>? (Poza internetem :>?). Masz jakiegoś antyvirusa :>? Zainstaluj opere a nie internet expolorera lub mozzile firefox. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiciuleczek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 w systemie wszystko ok, teraz mi sie ponownie pojawily kolory... ja juz niewiem co sie dzieje :P:P i zonuwu raz sa a raz niema :S:S:S:S :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zainstaluj sobie jakąś normalną przeglądarkę. Jest tyle dobrych przeglądarek to po co używać tego śmiecia IExplorera? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 @Excray a co ja napisałem + jakiś antyvirus. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...