trzepol Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Sciagnalem sobie gierke ktora potrzebuje to miec zainstalowane plik jest w gierce odpalam i pisze ze nie umie zainstalowac bo musze miec zainstalowana nowsza wersje Service Pack z nowsza wersja instalatora Windows.Ktos wie o co chodzi mam Winde ME czy jest na to jakis Service pack czy chodzi o cos zupelnie innego ??????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Plik z rozszerzeniem .msi to pakiet Microsoft Installera. To taki standard pakietow oprogramowania stworzony przez Microsoft. Jesli chcesz takie cos zainstalowac, to musisz sciagnac z Internetu Microsoft Installer dla Windows Me. Ten Service Pack w komunikacie to moze od tego, ze Microsoft Installer jest dolaczony do rzeczonego Service Packa dla Windows 2000/XP. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 wejdz na windows update i sciagnij nowszy instalator windows. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scibi Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 dokladnie, zainstaluj sobie service packa i juz. albo odpal instalke nie przez instalkatora windwos tylko bezposrednio SETUp mi dzis pomoglo!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Kolega napisal, ze ma Windows Me, wiec raczej SP nie znajdzie do niego :-) Musi sciagnac Microsoft Installera po prostu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 Kolega napisal, ze ma Windows Me, wiec raczej SP nie znajdzie do niego :-) Musi sciagnac Microsoft Installera po prostu. sa sp do me, sam instalowalem. to po prostu pare patchy zlozonych w wieksza paczke. nie wiem czy tak sie nazywaja, ale to to samo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...