SZiBi Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Witam wszystkich i odrazy wesolych swiat zycze ;D Moj kumpel nie bedzie chyba mial zaciekawych swiat spalil mu sie dzisiaj procek, plyta i zasilacz [Athlon 1,33, MSIk7t turbo] Sklep dal mu gwarancje na 1 rok :( Czy moze wiecie ile MSI daje gwarancji bo mi sie wydaje ze dwa latka na bank. Plyta jest z 07.2001 Jak myslicie dalo by sie ja wymienic u dystrybutora MSI ? Mozecie mu troche oslodzic te swieta ;] Thx Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 Hmmmmm... sprubuj z tym producentem powinno poskutkować. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bruce Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 2 lata, znajomemu tez sie spalila i mu wymienili po 1.5 roku..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZiBi Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 wielkie dzieki chlopaki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 ..swoja droga sam korzystam z K7T Turbo Limited Edition. fantastyczna plyta.. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 ..swoja droga sam korzystam z K7T Turbo Limited Edition. fantastyczna plyta.. Czerwona i do tego niezla. Sporo takich montowalem kolegom. Dobry sprzet :D :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mutos Opublikowano 26 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Grudnia 2002 Powinni wymienić Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dymy Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ..plyta git jak jush wspomnialem ale przymierzam sie do zmiany procka na AXP1700+ 0.13u tylko nie wiem dlaczego na stronie producenta podaja ze plyta nie wspiera Atkow 0.13u. WHY? czy ktos moze mi wyjasnic dlaczego?! plyta ma chipset KT133A.. niecierpliwie czekam na jakies info i podrzucam link do strony producenta: K7T Turbo Limited Edition CPU Support Status Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 6 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2003 ja mam taka sama K7T Turbo LE i mam na nia 2 lata gwarancji wlasnie czy na tej plycie chodza procki 0.13u ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 21 Stycznia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2003 ..swoja droga sam korzystam z K7T Turbo Limited Edition. fantastyczna plyta.. Czerwona i do tego niezla. Sporo takich montowalem kolegom. Dobry sprzet :D :Dsam mam taka i jest git :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...